David pobegao u Zadrugu zbog dugova: Ani ne sme da prizna da više nemaju luksuzni stan u kojem su živeli!

Autor: Svet.rs

Zadruga

24.01.2020

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

David Dragojević je ostao bez prebijene pare, pa je morao da uđe u Zadrugu iako se pre toga sa Anom Korać dogovorio da to neće raditi.

RepublikaFoto: instagram.com/ana_korac
Ana i David

- David ne može da izdrži troškove. Pozajmljivao je na sve strane, glumi dasu punog para sao da ugodi Ani, plaši se da će ga ostaviti kada vidi da nije na nivou frajera koje je do sada imala. Istina, Ana dosta pomaže, široke je ruke i dosta pomaže jer lepo zarađuje, a samo ona zna kako i odakle joj toliki novac. Iako se pre ulaska dogovorila sa Davidom da ne ulazi, on je međutim molio da ga uvedu jer, osim što mora da zaradi pare za život posle rijalitija, mora i da vrati dugove jer ga jure na sve strane. Stan koji su iznajmili u bloku A, David je otkaza odmah po ulasku u rijaliti, a onao tome nema pojma. Ma ne sme da joj kaže. Zna da bi poludel i da bi se odmah posvađali - kaže izvor blizak paru.

Dodatnu pometnju Ani i Davidu uneće i ulazak Karađorđa Subotića i njegove ćerke Aleksandre.

- Aleksandrin ulazak napraviće haos u Zadruzi. Ana će se osećati ugroženom, kao i svi oni koji smatraju sebe favoritima, a među njima je i Miljana. Drago mi je da su David i Ana tamo zajedno. Ja im želim svu sreću ovog sveta. Mene je nervirao samo dok je pravio budalu od Aleksandre - kaže Karađorđe i objašnjava kako nakon svega što je uradio njegovoj ćerki i dalje podržava Davida: 

RepublikaFoto: e-stock agency
Napraviće potpunu pometnju kada uđe u rijaliti

- Nije David ništa uradio Aleksandri, uradila je ona sama sebi. Ne može niko da vas uništi tek tako. I ona je kriva. Dok je ta ljubav trajala bilo je sve u redu. Onog trenutka kada je on otišao u Ameriku i ostavio je ovde, ta ljubav je završena, ali ona to nije htela da prihvati.  David je ozbiljan manipulator koji je nagovarao Aleksandru da fizički nasrće na ljude u rijalitiju, samo da bi je sklonio. Sa Anom ne može tako ona ima karakter i stav za razliku od Aleksandre. Ona je devojka iz visokog društva, druži se sa Sorajom, koja je vrelo promućurna, pa je svašta naučila uz nju i ne može svako da je vrti oko malog prsta.

Ipak, Karađorđe smatra da će David i Anu iscediti finansijski kao što je Aleksandru. 

- Kockar ne bira načina da dođe do para. David je kockar, a ovaca za šišanje uvek ima. Kockari su virtuozi kada se treba snaći za pare. Aleksandra je na njega pukla silan novac. Maksimalno ju je iskoristio.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Karađorđe izneo ozbiljne optužbe na račun bivšeg zeta

Karađorđe tvrdi da je David i te kako upoznat sa onim čime se Ana bavi, ali da mu sve odgovara jer mu treba novac. 

- Ona manipuliše određenim budalama. Lepe se za nu kao na lepak. Uložila je u sebe maksimalno, izgleda top skroz se uradila i ima bogatu klijentelu. Nije to prostitucija, ovo je još opasnije. David je naravno podržava u tome jer mu je bitnije da ima za kazino nego čime se ona bavi. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading