Ana i David bankrotirali! Potrošili 140.000 evra i odjavili stan: Isplivala istina o svemu!

Autor:

Zadruga

25.01.2020

08:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Korać i David Dragojević su ušli u "Zadrugu 3", navodno jer su ostali bez novca. Oni su u prethodnoj sezoni rijalitija navodno zaradili oko 100.000 evra, koje su spiskali za 6 meseci.

RepublikaFoto: instagram.com/david__dragojevic_official
David i Ana

 - Iz "Zadruge 2" su izašli sa ozbiljnom lovom, ali su uspeli sve da potroše. Pre pola godine su na računu imali 140.000 evra, a sad bukvalno nemaju da plate ni stan. To ne čudi obzirom da su navikli na život na visokoj nozi. Iznajmili su stan na Novom Beogradu, koji su plaćali 500 evra mesečno, a dosta para su potrošili na garderobu, restorane, šoping, skupe satove - otkriva izvor.

Koraćeva i David su dosta novca navodno potrošili i na putovanja:

- Odmah posle rijalitija, odmarali su se u Egiptu, gde su odseli u luksuznom rizortu. Zatim su uživali u Istanbulu, a potom i u Moskvi. Tamo su jeli na najskupljim mestima, išli u SPA cente i na masaže, a butike pustošili redom. Ana se sa svakog putovanja vraćala u Beograd sa punim kesama. Pošto je kupovala samo u brendiranim radnjama, tamo je ostavljala i po 10.000 evra za dan. - govori izvor.

Par je navodno pao u toliko tešku finansijsku situaciju, da je morao da otkaže stan u kojem živi.

- Zbog toga je Ana ušla u rijaliti, a David se na kratko vratio u Veternik, da bi joj se kasnije priključio u "Zadruzi". Ona je za ovu sezonu ugovorila honorar od 3.000 evra nedeljno, dok će David zarađivati 2.000 evra - dodaje sagovornik za Informer.

.- David je uspeo da uštedi nešto novca iz "Zadruge 2", pa je to uložio u proizvodnju dukseva, ali mu to još uvek ne donosi profit. Čak i kada bude privređivao od toga, nikako neće moći da pokrije troškove, budući da Ana voli da troši, a ništa ne radi - završava izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vita

25.01.2020 08:55

Za 140.000 evra mogli da kupe stan. Propalice.

Gordana

25.01.2020 10:52

@Vita - Kad bi kupili stan onda bi on bio zajednicki,ona nece ovog golju za muza. Zato ga cedi ko limun pa ce on papadjenja