(VIDEO) Optužili je sa voli oženjene: Maja Marinković upala u studio i napravila haos!

Autor:

Zadruga

31.01.2020

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon afere sa Ivanom Šopić, Marko Janjušević Janjuš sada je akter jedne nove afere. Naime, u kući se spekuliše da između njega i zadrugarke Maje Marinković postoji nešto više od prijateljstva.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Maja Marinkovič upala u studio

Zadugarka Iva Grgurović je gost ovonedeljne emisije "Sedi dole" i ona je prokomentarisala ovaj odnos. Ona smatra da je Maja zaljubljena u Janjuša. 

- Ja tvrdim da jeste. Janjuš se nije zaljubio ni u jednu. Moje mišljenje je da Prcko ima tu dozu humora koja može da privuče većinu devojaka. Baš to što može žene da privuče. Žaklina jeste zagrejana za Prcka. Njena drugarica Marijana je ispričala svašta o njoj, da radi za 100 evra. Žaklina je splavaruša - krenula je da priča Iva, a Žaklina je upala u studio.

- Marijana i ja smo sedam dana bili u hotelu, mene nije zanimalo ko je taj oženjeni lik sa kojim je bila, Marijana mi je rekla ispod jorgana da je istina da Žaklina ima lika spolja koji je oženjen. Da je splavaruša, koja posle posla radi neke stvari - nastavila je Iva, a onda je emisiju prekinula Maja Marinković koja se pojavila u emisiji.

- Evo i mene. Neću dozvoliti da neko priča laži o meni. Svi znaju sa kime sam ja ovde bila, šta i kako. Svetica nisam, ali nisam ni odron ženski, kao neke ovde žene. Ona laže, a pokušava da svali sve na Marijanu koja je diskvalifikovana - rekla je Maja za Ivu.

- Marijana je meni ispod jorgana rekla da Maja ima momka koji je oženjen - rekla je Iva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading