PREDALA GA DRAGANI: Zilha odlučila da stavi tačku na brak sa Edom, podnela papire za razvod!

Autor: pink.rs

Zadruga

31.01.2020

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zilha Fetić navodno je preduzela drastične mere te podnela zahtev za razvod braka od Edis Fetića, koji je u "Zadruzi" naočigled svih uplovio u aferu sa Draganom Mitar.

RepublikaFoto: instagram.com/zilha_fanpage
Zilha i Edis

Zilha je juče obrisala sve zajedničke fotografije na Instagramu koje je imala sa mužem, a nedavno je na ovoj društvenoj mreži vratila i svoje devojačko prezime - Karišik. 

Podsetimo, Edis je ubrzo nakon ulaska u rijaliti "Zadruga" obelodanio je svoju vezu sa Draganom Mitar, a svojim postupocima i izjavama javno je ponizio suprugu Zilhu Karišik. On je više puta rekao da će da se razvede kako bi bio sa Draganom, a u tome ga je preduhitrila, još uvek zakonita supruga.

Kako se navodi, Zilha je rešila da stavi tačku na brak nakon javne prevare i danas predala papire za razvod.

- Zilha ne želi da čeka da Edo izađe iz rijalitija već je odlučila da što pre preda zahtev za razvod braka, što je danas i učinila. Njoj je dojadilo da gleda šta Edo radi sa Draganom i zato je sama donela ovako radikalan potez. Ne želi više ništa da ima sa njim - rekao je izvor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading