(VIDEO) J*be se po rijalitiju, samozadovoljava u tuš kabini: Zadrugari žestoko kažnjeni zbog Mićinog ponašanja!

Autor:

Zadruga

03.02.2020

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svoje izlaganje je započeo Lepi Mića, a potom su zadrugari izneli svoje mišljenje.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

- Ta osoba je podla i bezobrazna. J*be se po rijalitiju. Perfidna je i drska. Samozadovoljava se u tuš kabini. Ne voli nikada da da, voli da dominira. Veoma je sebična. Mislim da nije nikakv čovek, mislim da je ljiga od čoveka. Ta osoba je smrdljiva p*čkica. Ološ. O toj osobi mislim sve najgore - pričao je Lepi Mića.

- Kada je počeo svoje izlaganje, mislio sam da je Brendon, ali kada se osvrnem na sukobe, mislim da je pričao o Marku Miljkoviću - rekao je Mirko Gavrić.

- Neko iskustvo iz "Zadruge 2" me je navelo da pomislim da je pričao o Brendonu, ali ne kažem da je sve to istina - rekao je Marko Miljković.

Voditelj je saopštio zadrugarima da nijedno ime nije napisano na papiru zbog čega su se ukućani pobesneli, a Mića se pravdao da osobine koje je izgovorio nikome ne bi pripisao.

- Ta osoba ovde ne postoji - rekao je Mića, a voditelj je saopštio zadrugarima da će im svima biti smanjen nedeljni budžet za po 500 dinara zbog Mićinog ponašanja.

U videima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading