Ajdarpašić će odlepiti: Tomović se žestoko osvetio Mensuru, kre*nuo mu najveću ljubav! Ovo su svi detalji!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Tomović žestoko se osvetio svom sugrađaninu Mensuru Ajdarpašiću zbog toga što je zbog njega diskvalifikovan iz rijalitija, ali i zbog toga što je smuvao njegovu devojku Minu Vrbaški.

RepublikaFoto: Printscreen/dailymotion.com/youtube.com/Zadruga Official
Vladimir i Mensur...

On nikako nije mogao da se pomiri sa činjenicom da ga je neko mlad i, po njegovom mišljenju, manje inteligentan isterao iz "Zadruge" u momentu kada je bio siguran da su svi konci u njegovim rukama i da on ovoga puta odnosi pobedu. Iako krivi Minu zbog svega, ona je žena i njoj će tek malo da se osveti, ali Ajdarpašića planira da ojadi od života.

- Vladimir je, čim je izašao iz "Zadruge", skovao plan kako da se osveti Mensuru, svom komšiji iz Bara. On je bio nekoliko dana u Beogradu, a onda je spakovao kofere i vratio se u rodni grad, gde je krenuo sa svojom paklenom misijom. Počeo je da se raspituje o susedu, da prikuplja sve informacije od tinejdžerskih dana pa sve do danas. Ono što ga je najviše zagolicalo je najveća Mensurova ljubav, prelepa Baranka sa kojom je ovaj bio godinama u vezi i koja je za njega sveto slovo. Devojka koju nikada nije prežalio - kaže naš izvor sa primorja.

RepublikaFoto: instagram.com/vladelije
Vladimir Tomović...

Kako dalje navodi isti sagovornik, Vlada je saznao da je Mensur nekoliko puta prevario tu devojku sa raznim sponzorušama, te da ga je ona šutnula i da je željna osvete.

- Ona će mi biti osveta. Ima da se poseksam sa njom, a onda ću kada uđem u "Zadrugu" da mu kažem kako mi je njegova ljubav priznala da sam bolji je*ač od njega i da mi je ponos veći - otkrio je Vlada svoj pakleni plan jednom drugu.

Nije mu mnogo trebalo da je pronađe, ona kao da je čekala njegovu poruku na Instagramu. Javila mu se bog zna kako, a onda su nakon nekoliko razmenjenih poruka dogovorili viđanje u strogoj tajnosti.

Sama činjenica da je imao seks sa Mensurovom neprežaljenom devojkom dovoljna je da ga zauvek zakopa

- Ona je jedva čekala da vidi Vladimira i da mu ispriča kakvo je đubre Mensur. Ma sve mu je ispričala, takve tajne, da bi se ljudi krstili. Ipak je ona godinama bila sa njim i znala je kako diše. "Taj mali smrad me je koštao živaca, propala sam na faksu zbog njega, boga i oca sam mu dala, a on se je*avao sa jeftinim kurvama da bi imao bolje angažmane u modelingu. Dušu mi je pojeo. Jedva čekam da mu vidim propast" - rekla je ona Vladimiru, tvrdi naš sagovornik.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mensur Ajdarpašić...

Reč po reč, došli su i do priznanja da se jedno drugom dopadaju. Onda se među njima desio seks.

- Uživali su oboje. Vladimir je od nje otišao presrećan i pun informacija, ali i bez njih sama činjenica da je imao seks sa Mensurovom neprežaljenom devojkom dovoljna je da ga zauvek zakopa. Vlada sada radi na ponovnom ulasku u "Zadrugu", gde će zadati opasne udarce svom zemljaku, koji će kada bude čuo da je njegov ljuti neprijatelj kresnuo njegovu voljenu, prosto odlepiti - završava izvor Rijalitija.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mina zabola nož u leđa Vladi!

Mina Vrbaški smuvala se sa Mensurom Ajdarpašićem neposredno po diskvalifikaciji Vladimira Tomovića.

Ona je pala u naručje ljutog neprijatelja svoje bivše ljubavi. Gledala je u kamere i smeškala se, svesna kakve udarce zadaje ljubomornom i posesivnom Crnogorcu. U međuvremenu se zaista zaljubila, ali pitanje je šta će da se desi kada Vladimir ponovo uđe u "Zadrugu".

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Vrbaški kriva zbog Vladine diskvalifikacije!

Vladimir Tomović je pukao kada je video da su Mensur i Mina zagrljeni i da se muvaju.

Njemu je tada pao mrak na oči i on je poleteo da se obračuna sa zemljakom. Dohvatio ga je za vrat i počeo je da ga davi. Obezbeđenje je reagovalo i sprečen je dalji sukob, ali je Vlada izbačen istog momenta zbog fizičkog kontakta.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Mina balavi za Davidom!

Mensur Ajdarpašić primetio je da se njegova lepša polovina Mina Vrbaški zagledala u Davida Dragojevićak pa je pobesneo zbog toga.

On ju je uhvatio kako gleda u pravcu dečka Ane Korać i to ga je izvelo iz takta. Pobesneo je i počeo da joj drži slovo. Ona je počela da plače i sve vreme se pravdala kako nju ne zanima David i da je htela, mogla je mnogo ranije da ga smuva.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading