Namerno prošle godine diskvalifikovala Subotićku? Mina Vrbaški uhvaćena kako "guta očima" Davida Dragojevića, istina isplivala na videlo!

Autor:

Zadruga

04.02.2020

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U emisiji "Pretres nedelje" povela se polemika o tome da je Mina Vrbaški odlepila na Davida Dragojevića te ga ne ispušta iz vida, te su je zbog toga napali.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mina Vrbaški...

Jedna od tema o kojima su zadrugari pričali tokom sinoćne emisije "Pretres nedelje" bila je vezana za Minu Vrbaški, i činjenicu da su mnogi primetili da ona "guta očima" Davida Dragojevića. Marija Kulić i Miljana Kulić su sigurne da je Mina namerno diskvalifikovala Aleksandru Subotić, njegovu bivšu devojku samo da bi mu se približila, a onda su njih dvoje počeli da se pravdaju.

- Svi iz prošle sezone znamo da se Mini i te kako sviđao David dok je bio u vezi sa Aleksandrom, ona je pokušavala da im rasturi vezu. Aleksandru je pozvalo Drvo, za to vreme David je bio na ležaljci, Mina je pričala sa tobom - rekla je Marija.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
David Dragojević...

- Mi smo bili zajedno u budžetu, pravili smo spisak! - rekao je David.

- Mina je namerno Aleksandru diskvalifikovala, da bi smuvala Davida i to je priznala! - rekla je Miljana.

- David me apsolutno ne zanima, mi smo samo bili zajedno u budžetu.. On je mene zamolio da ne tužim Aleksandru, ja sam zato tužbu povukla i zato sam ga zagrlila. Mi te poglede nikad nećemo priznati, mene on ne zanima - rekla je Mina, a onda se rasplakala.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Mina Vrbaški...

- I Lazar Čolić Zola je video poglede upućene ka Davidu, a Mensur Ajdarpašić joj je jasno stavio do znanja da nije glup i da je za sve bio u pravu.

- Ja sam primetio da Mina gleda, Davida nisam video! Ona ga jede pogledom, gleda ga zavodnički! Ja sa njim nisam u dobrim odnosima, ali ga razumem - rekao je Zola.

- Evo, tvoji prijatelji! Sve su videli - rekao je Mensur.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading