(VIDEO) Luna nije sve ispričala: Marko progovorio o raskidu, evo šta je sve usledilo nakon toga!

Autor:

Zadruga

05.02.2020

16:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Miljković je nedavno ušao u Zadrugu, a danas je u emisiji Amnezija otkrio kakvi su mu prvi utisci i šta misli o zadrugarima koje je zatekao.

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Marko i Luna

Zadrugari su ok, prija mi energija, to je to za sada, videćemo kako će biti - rekao je Miljković.

On je u prošloj sezoni bio u vezi sa Lunom Đogani, a pošto su u međuvremenu raskinuli on je u rijaliti ušao kao slobodan čovek što ostavlja mesta za nove devojke u njegovom životu. Ipak, danas je progovorio o odnosu sa Lunom Đogani.

- Luna i ja smo raskinuli, to ste svi čuli kad je došla, ali izgladanili smo odnos, dopisujemo se i u korektni smo odnosima. Ali sam slobodan. U početku nismo bili u dobrim odnosima, ali to smo sve izgladili i to je to - izjavio je Miljković.

Sinoć u toku žurke on se nije razdvajao od Ive Grgurović. Najpre su neobavezno ćaskali u toaletu, a potom su zajedno otišli u Zadrugu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Spasoje

06.02.2020 13:44

Nisu iskreni i nisu kazali istinu o raskidu. Prvo su pričali da su raskinui ali da su ostali u dobrim odnosima. On sada priča da nisu bili u dobrim odnosima, ali da su se pomirili pred ulazak i da su sada u dobrim odnosima. Lagali pa zaboravili šta su kazali.

Odgovori 10 0