(VIDEO) Pukla tikva? Opsednut je sa mnom! Ana Korać otkrila da je David opasno guši!

Autor:

Zadruga

06.02.2020

08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" stiglo je pitanje za Davida Dragojevića, u kom je gledalac ustanovio da ovaj zadrugar svojim ponašanjem guši svoju devojku Anu Korać, a Jovana Tomić Matora je nakon emisije rekla Koraćevoj da se po njenom ponašanju to i vidi.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ana Korać

Želela sam da ti kažem da se David sa pravom smorio zbog pitanja gledalaca, ali to se vidi, on se promenio - govorila je Matora.

Znaš kada ja primetim da ti nisi ti. Ja po Davidovom ponašanju primećujem da on nije on. Osećam tenziju, imam osećaj kao da se on plaši da se nešto ne desi, ne znam šta je u njegovoj glavi. On samo prati šta ja radim, gde gledam. Znaš kada je neko opsednut ovim cvetom i samo u njega gleda. On samo gleda u mene, na sebe je zaboravio. On se tako naduri, posle se odljuti, hoće da me ljubi, a ja baš tada neću. Previše on misli da sam se ja ohladila, a nema potrebe to da misli - rekla je Ana.

Ništa nema gore kada te neko ubeđuje da si se ohladila, tako je meni bilo sa Sanjom, a ja sam je tada volela više nego ikada - tvrdila je Jovana.

Napolju mi nikada to nije radio, ja odem sa Sarom negde na pet, šest dana, ne znam šta mu je ovde, zato je meni to novo, prvi put se dešava to, da ja na njegovom licu vidim promenu. On meni kaže da ovde nema sa kim da priča - rekla je Koraćeva.

Ana je zamolila Matoru da popriča sa Davidom i vidi o čemu se tačno radi i zbog čega je došlo do promene u njegovom ponašanju. U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading