(VIDEO) Salva uvreda! Dragana Mitar u teškom okršaju sa Marijom: "Raspala krmačo, ne brini o mojim je*ačima!"

Autor:

Zadruga

06.02.2020

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mariju Kulić su ugostili u radio "Amneziji" voditelji Bane Čolak i Bora Santana i postavili pitanje koje je imala Dragana Mitar za nju.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dragana Mitar

- Da li je moguće da zbog novca pljuješ svoje dete preko stola i onda je gledaš kako doživljava nervne slome i zašto se onda buniš kada te nazivaju materijalistom? - glasilo je pitanje za Mariju Kulić od Dragane Mitar.

- Sve ono što bih uradila kod kuće, to sam uradila i ovde. To je moje ophođenje prema njoj kako bih joj pokazala da to ne treba da radim. Ja svoju ćerku komentarišem isto kao i ostale k*rve... Kao tu k*rvetinu najviše. Apsolutno mi je jasno šta hoće da postigne. Ona hoće da mene omalovažava. Neka ona gleda svoje j*bače, švalere. Neka razmišlja kako se predstvalja kao majka i žena, a meni je moje majčinstvo najbitnije. Uvek ću raditi kako mislim da treba. Volela bih da Miljana popravi svoje ponašanje za 40-50% - rekla je Marija Kulić.

Dragana je ušla u studio, jer nije mogla da ostane imuna na reči koje joj je Kulićka uputila.

- Samo da kažem za ovu raspalu krmaču - meni je žao što njena ćerka doživljava nervne slomove zbog nje. Verovatno će ostatak života provesti u bolnici, pošto je ona doktor za uništavanje nervnog sistema svoje dece. Ne mora ona da brine o mojim j*bačima. Pustila je svog supruga niz vodu. Ona je veoma loša majka - rekla je Dragana Mitar.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading