Nema više nazad? Janjušev kum odlučio da progovori o razvodu braka Marka i njegove žene!

Autor: Blic

Zadruga

06.02.2020

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši košarkaš Marko Janjušević Janjuš na meti je glasina u “Zadruzi” da je njegov odnos sa Ivanom Šopić više od prijateljskog i da zbog toga može da ostane bez braka, a celu priču dodatno podgreva Šopićeva izjavama da se između nje i Janjuša dogodila ljubav.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko Janjušević Janjuš...

Takođe, mediji pišu da je Janjuša ostavila supruga. Tragom ove informacije oglasio se kum rijaliti učesnika Marko Paunović.

- Ena je moja dobra drugarica i dugo se poznajemo. Nije ga ostavila. Ona ga podržava, ništa nije uradio što bi ugrozilo njegov brak. Zasad je sve u domenu igre - tvrdi Marko, i dodaje:

- Ona na sve to što on radi gleda kao na neku igru i dok ne pređe neku granicu, imaće njenu podršku.

Marko Paunović smatra da Janjuš i Ivana samo glume da se između njih dešava nešto više od prijateljstva.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Janjuš, Ena, Ivana...

- Mislim da je to igra između njih dvoje. Shvatili su da ljudi koji nisu u nekim ljubavnim pričama nisu dovoljno interesantni. Kod Šopićeve možda postoji neka priča, mi kod njega to ne vidimo. To je kod njega neiskreno. Ona nije njegov tip, njegov tip devojke je Ana Korać - otkriva Paunović i kaže da tako misli i Janjuševa supruga:

- Ona njega zna dugo, najbolje ga poznaje. Ona vidi da to nije ta priča, ima puno poverenje u njega kada je taj odnos u pitanju. Verujte mi, sve druge žene mogu da budu opasnost, ali Ivana ne.

On kaže da će Janjuš pokazati svoje najbolje izdanje u rijalitiju:

- Bio je u minus fazi. Kad su stigle video čestitke bližnjih, imao je utisak da smo mi na njega ljuti iz nekog razloga. Nismo ljuti, ništa mu ne zameramo.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading