Rijaliti nije bajka: Saška zbog Zadruge završila kod psihijatra!

Autor: Blic.rs

Zadruga

07.02.2020

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saška Karan koja je poslednju deceniju obeležila svojim učešćem u raznim rijaliti formatima, nekada je bila sušta suprotnost onoga što je danas.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Saška Karan

Mnogi su se nasmejali kada je folkerka svojevremeno partnera tražila preko TV emisije.

- Evo, ako čuju, zgodni i lepi momci mogu da se jave. Imaju priliku. Moj princ ne mora da dođe na belom konju. Možda će to da bude neka nova marka. Možda princ dođe i u autu, neke nova marke - rekla je atraktivna Saška.

Saška je tada istakla kako jedino zna da kuva supe i čorbe, koje je nazvala ''Saškicine'' supe.

Nakon toga je krenula sa rijalitijima i postala pravi skandal majstor.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Saška Karan

Ona se udala za Aleksandra Gazivodu, a po njegovim rečima, Saška Karan je rastrojena osoba i posećuje psihijatra. Aleksandar Gazivoda kaže kako Saška ima preterane izlive agresije, kao i da ju je takvu prihvatio.

- Kada je ušla u "Zadrugu" jedna od molbi je bila da je tamo obilazi psiholog ili psihijatar, jer, kada oseti bes, ona ne može da se kontroliše i potrebna joj je pomoć, i ona je toga svesna. Saška ide na razgovore sa stručnim licima - rekao je on za "Svet". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading