Zola optužio Mariju da se bavila najstarijim zanatom: Morališeš Dragani Mitar, a bila si poslovna pratnja!

Autor: Pink.rs

Zadruga

07.02.2020

20:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukućani su ovog popodneva gledali video-klipove, a tako su zadrugari imali priliku da pogledaju i situaciju kada je Lazar Čolić Zola u dvorištu imitirao svoju nekadašnju izabranicu Miljanu Kulić.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Marija i Zola

Nakon snimka, Zola je pokušao da blefira, pa je počeo da se pravi i navodi kako ne zna koga je imitirao tog dana. Onda se u sve umešala i Miljanina majka Marija Kulić zbog čega je nastao haos između Čolića i nje.

- Koga ja imitiram? - pokušao je da blefira Zola nakon snimka.

- Miljanu Kulić - rekao mu je voditelj Milan Milošević.

- Otkud vam to? - rekao je Zola.

- Sad si postao pametan - odbrusio mu je Milan Milošević.

- Pre toga su imitirali Milan Petković i Panda nastupe sa Zadrugovizije. Ni u jednom jedninom trenutku ja nisam spomenuo Miljanu, niti bilo kog - pokušao je da se opravda Zola, a onda se umešala Marija Kulić i nastao je haos:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga & Parovi 6
Zola

- Kako ga zovu? Nosorog sa glavom zmije je došao da imitira... Sam je rekao o sebi. To je folirant koji iskirišćava moju ćerku, to je jedno g*vno! Ja sam njega pročitala za tri dana. Miljana, moraš da shvatiš da sam ja uvek u pravu! Sada je pokazao svoje pravo lice. Meni je drago, ja sam srećna što se ovako završilo. Ovaj čovek (Zola) nije ušao u moju kuću dok sam ja bila kod kuće. On je ulazio kod Siniše, dok sam ja bila ovde. On sa mnom kafu nije popio, niti je prekoračio prag! Kraj. On je dolazio kod Siniše i Miljane, a živeli svu van koje kuće, daleko! Nikada ovaj nije u moju kuću nije ušao - govorila je Marija.

- G*vno jedno, ti pljuješ svoju ćerku! Ti bi prodala svoju ćerku! Šta ti radiš za svoju ćerku? Šta si radila dok si bila mlada? Materijalisto! Dopuštaš celoj kući da te sprdaju zbog novca. Nemoj mi ti pričati, majke ti! Kako si živela, kako se muž ponaša prema tebi? Ustaješ ovde i pljuješ svoje dete! Ona je spremna sve da radi zbog novca - pričao je Zola.

- Mene on više ne zanima. Jesi mama bila u pravu. Mene on ne dotiče! Pozdrav za sve ljude koji mene podržavaju! - rekla je samo kratko Miljana.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marija Kulić

- Ovaj dečko ima traume jer su se njegovi baba i deda odrekli njegove majke, zato što je promiskuitetna žena. To je pričao Miljani. Ko zna šta je ovaj (Zola) sve gledao i prošao sa majkom. Meni je njega žao. On je rastao bez oca. Vidim njegovo ponašanje i frustracije i to vuče iz detinjstva. Nimalo nije imao srećan život - nastavila je Marija.

- Pre nego što sam ušao ovde zvale su me njihove komšije i govorili su mi da se ova žena (Marija) bavila poslovnom pratnjom dok je bila mlada - pričao je Zola.

- Kako da ne! Sa Sinišom se zabavljam od 16. godine. Ceo Niš zna mene kao dostojanstvenu majku i ženu. Moj čovek je prvi u Nišu po mangupluku! Ja mog muža nikada u životu nisam obrukala. To ceo Niš zna, a Zola iz mržnje priča sve i svašta. To su tvoje laži! I ovaj novac će da ode na kocki - nastavila je Marija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zvonko

08.02.2020 11:12

Poslovna pratnja? Ali to je bezazleno.