(VIDEO) Sve ga podseća na Lunu! Miljković pokazao koliko mu je teško: Pustili mu pesmu, on se jedva iskontrolisao!

Autor:

Zadruga

10.02.2020

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugar Marko Miljković je već na samom početku "Zadruge 3" postao pretnja mnogim parovima, a među njima se našla i Dragana Mitar sa kojom je odmah nakon ulaska imao rasprave.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko

Ono što će zasigurno zaintrigirati sve je to što je Miljković ove noći prvi put progovorio o raskidu sa Lunom Đogani, a nije sakrio da još uvek gaji emocije zbog kojih se često rastuži kada čuje svoje omiljene pesme.

- Sa Gagijem sam super, ali da ulazim u detalje oko raskida sa njom i tako dalje, ne. Njemu je najbitnije da smo ostali u korektnim odnosima. Nismo mi povredili jedno drugo ne znam koliko. Palo je ružnih stvari i ružnih reči sa obe strane, ali nije to sad strašno. Kao što je početak bio lep, tako i kraj mora da ima neke gorčine. Teže sam podnosio raskid napolju, nego ovde, iskren da budem. Jutros sam se malo rastužio kad je režija puštala neke pesme - rekao je Marko.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko i Luna

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading