NIJE 50.000 EVRA! Miljković ušao u Zadrugu za mnogo veću cifru!

Autor: Srbija Danas

Zadruga

10.02.2020

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Miljković je iznenadio sve obožavatelje kada je odlučio da nakon raskida sa Lunom Đogani, uđe u Zadrugu.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Marko Miljković

Kako su neki mediji ranije pisali on je u rijaliti ušao za sumu od 50.000 evra, a sve na konto toga što je on relativno skoro raskinuo sa Lunom Đogani i sada svi žele da znaju ko je naredna devojka u njegovom životu, a sigurno je da će javnost interesovati i Lunina uloga u celoj priči.

On je već ušao u interakciju sa Ivom Grgurović i Jelenom Pešić, a nakon jednog sastanka je u razgovoru sa Luninim ocem, Gagijem Đoganijem otrkio da je on zapravo i ušao da se igra i da je sada slobodan, ali da će biti oprezan jer ne želi da povredi Lunu. 

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Marko i Luna

Beogradski mediji su u razgovoru sa osobom koja je bliska Markovom saradniku saznali da je on zapravo ušao u Zadrugu za veću sumu od 50.000 evra, a reč je o 70.000 evra.

Obe cifre su veoma visoke za prosečnu platu u našoj državi, a da li će ih Miljković opravdati i zaraditi svojim učešćem? Ostaje da vidimo. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
miki

11.02.2020 14:47

Sve će on to prokockati.