(FOTO) Uhvaćen u lajvu sa maloletnicama! Dok internet gori da je u vezi sa Dušicom Jakovljević, Đeksona prozivaju da je pedofil!

Autor:

Zadruga

10.02.2020

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper i bivšu učesnik rijalitija "Zadruga", Nemanja Đerić Đekson u poslednje vreme vrlo često se uključuje u Instagram live strim putem poznate društvene mreže gde komunicira sa svojim fanovima među kojima su uglavnom devojčice.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Đekson

Njegovi lajvovi su uglavnom u sitne sate, mahom kada je pripit i slobodnijeg ponašanja. U momentu kada smo mi pratili Đeksonovo lajv uključenje, sve vreme su se uključivale devojčice, a posek godina je bio od 14 do 17 što znači maloletnice.

 

Foto: instagram.com/djexongram

Iako su bila iskrene i govorile su da imaju ispod osamnaest, Đeksonu to nije smetalo da proćaska sa njima. Onda su usledili komentari ostalih u lajvu kako je Đekson pedofil i kako ne treba da uključuje maloletne devojčice u sitne sate, a ponajmanje da sa njima ćaska. Reper se nije obazirao na komentare i nastavio je da uključuje devojčice u lajv.

Podsetimo, Ekipa emisije "Paparaco lov" nedavno je snimila Dušicu u društvu repera i bivšeg zadrugara Nemanje Đerića Đeksona, a od tad se mnogo spekulisalo da li među njima postoje simpatije ili su samo prijatelji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading