(VIDEO) Bio sam lud za njom! Edo priznao da je više voleo Zilhu, Dragana u šoku!

Autor:

Zadruga

10.02.2020

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mitar i Edis Fetić Edo, odnosno "Gospodin torta", i dalje su među glavnim temama u Beloj kući zbog turbulentne veze od samog početka, kao i njihovih bivših supružnika.

RepublikaFoto: instagram.com/dragana_mitar/youtube.com/printscreen/instagram.com/zzilhaaa
Dragana i Edo

Edisova izjava za stolom izazvala je pravu pometnju, a svi su čekali kako će Dragana reagovati na to. Naime, on je priznao da je više voleo suprugu Zilhu nego ljubavnicu Draganu i da je njegova veza sa njom bila jača nego sa Draganom, sa kojom je u vezi iako je i dalje zvanično oženjen Zilhom sa kojom ima troje maloletne dece.

- Logično, ima dete sa njom, šta je tu čudno? Kao i ja sa svojim mužem. Ja ne poredim ljubav u 20 i ljubav u 30... - rekla je Dragana.

Lepi Mića i zadrugari nisu odustajali od pitanja koga više voli, svog muža ili ljubavnika.

- Pa, ono je bila mladalačka ljubav, 19 godina. Gde može da se poredi ljubav u 19 i ljubav u 30?! Dve različite ljubavi. Rodila sam dete iz ljubavi. Prestala je ljubav... - objašnjavala je Dragana.

- Ne možemo da poredimo. Da više volim nju, bio bih tamo. I onda, da više voli Sinišu, bila bi tamo - dodao je Edo, čime je uznemirio Lepog Miću.

- Da on nije voleo ženu i ja svog muža, ne bismo imali decu! Ono je bila bolesnična ljubav, a ovo je normalna ljubav! - viknula je Dragana.

- Pre 10 godina sam bio lud za Zilhom, ali znaš kad je bilo pre 10 godina?! - poručio je Edo, a svi su se vraćali na njegovu izjavu kako je "njegova ljubav bila jača sa Zilhom i kako je više voli".

Pogledajte snimak:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading