(FOTO) Bila sa voditeljem "Zadruge": Miljana Kulić imala se*s aferu sa NJIM, gledamo ga svaki dan!

Autor:

Zadruga

10.02.2020

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj Darko Tanasijević važi za jednog od najstrožijih novinara sa kojima se zadrugari suočavaju. On je uvek nemilosrdan kada su u pitanju zadrugari i njihov pokušaj da nešto sakriju u rijalitiju.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić

On se nedavno suočio sa veoma provokativnim komentarom na Instagramu, gde je jedan fan izneo tvrdnju da je Darko bio u vezi sa Miljanom Kulić.

RepublikaFoto: instagram.com/darko.tanasijevic
Darko Tanasijević

- Znam da ćeš da me blokiraš sad, ali reci istinu, da si imao seks aferu sa Miljanom Kulić, a ja ću ti dokazati da jesi pa me sad stavi na blok - glasio je jedan od komentara ispod Darkove objave na koji je voditelj odgovorio:

- Da, jeste. Bili smo u tajnoj vezi 11 meseci, ali je bilo previše turbulencija i neverstva s obe strane, pa smo odlučili da raskinemo i da svako krene svojim putem. Molim vas, ne širite dalje, voleo bih da to ostane tajna. Hvala - bio je Darkoov odgovor, a da li je bio ironičan, procenite sami.

Foto: instagram.com/darko.tanasijevic

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Spasoje

11.02.2020 11:53

Dobro je da je sve ostala tajna. Evo i ja ću čuvati tu tajnu.