Narko-diler otkrio šta su Mitrovljeva i Fetić radili na kokainu: Edo podvodio nadrogiranu Draganu, zajedno uživali u narkoticima i orgijama sa bogatašima!

Autor:

Zadruga

11.02.2020

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnici rijalitija "Zadruga 3" Dragana Mitar i Edis Fetić ubijali su se od droge pre nego što su ušli na imanje u Šimanovcima.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Edis i Dragana

Ovaj kontroverzni par prilično je ludovao u danima najveće ljubavi, a ona je radila sve ono što je on zahtevao od nje, ne mareći za posledice. Novopazarac je uživao u narkoticima i orgijama, a modelsica je sve to slepo pratila ne želeći da ostane bez njega. Mi smo došli do dilera koji je sarađivao sa njih dvoje, a koji je za Rijaliti odlučio sve da ispriča jer mu je ovaj par ostao dužan novac za drogu!

- Dragana i Edo su bili moji klijenti, ostali su mi dužni velike pare, samo su šmrkali, a onda su pobegli u "Zadrugu" da mi ne bi vratili dug. Njih dvoje su nenormalni koliko se drogiraju, to su bile količine kakve ne pamtim. Nekada su imali love da plate sve, a kasnije sam saznao da su to plaćali Edovi bogati prijatelji iz inostranstva. Oni su dolazili ovde da se bahate i drogiraju, a on im je pomagao da imaju sve što požele. Jednom prilikom sam išao da im odnesem robu u iznajmljeni stan na Dorćolu. Unutra je bio haos. Bilo je deset muškaraca, među njima i Edo, a Dragana se polugola vatala sa trojicom na njegove oči. Ona je šmrkala kao luda. Bile su tu još neke devojke koje su se krile kada sam ja došao. Ja sam njima četiri, pet puta donosio robu na takve partije. Sećam se da me je jednom i Dragana pozvala da donesem kokain, bila je vidno uznemirena. Tražila je odmah, istog momenta da joj donesem. Otišao sam na adresu i bio sam zgranut. Ona je bila sva raščupana i unezverena, tada nije imala da plati - kaže beogradski narko-diler za Rijaliti koji nikako nije želeo da otkriva svoj identitet zbog posla kojim se bavi.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Edis i Dragana

- Edo je Draganu uvukao u sve te loše stvari, on ju je naveo da šmrče, da se je*e sa strancima i da orgija. Ona pre toga nije imala takve ispade. Rekla je: "Volim ga, ali vidim da me on tera u propast. Kad sam sa njim, ja sam na sedmom nebu. Nisam mogla da zamislim koku, ali sa njim mi je strava. I ti muškarci koje mi je dovodio, i u njima vidim Eda i onda me baš briga sa kim spavam - rekla je ona jednom prilikom tako urađena kada sam je pitao zašto sebi to radi - priča naš sagovornik i nastavlja:

Edo je perverznjak koji je terao Draganu da spava sa njegovim imućnim Arapima, a da on sve to gleda

- Edo je perverznjak koji ju je terao da spava sa njegovim imućnim Arapima, a da on sve to gleda. Podvodio ju je, a da nije bila ni svesna toga. On je od njih uzimao lepe pare, koje je stavljao u svoj džep. Dragana je znala da se komira i da ne izlazi iz tih iznajmljenih stanova po tri dana. Nije odlazila kući da vidi kako joj je dete. Ništa je nije zanimalo osim tog ludog sveta i Eda.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Edis i Dragana

Kada su videli da je đavo odneo šalu, kako tvrdi ovaj narko-diler, rešili su da pobegnu od svega. Prvo je ušla ona u "Zadrugu", a onda je urgirala da i on uđe. Ostavili su dugove i pobegli.

- Čekam ih čim izađu da mi vrate pare koje mi duguju, inače će biti svašta - završava on priču.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Isplivali dokazi da se Dragan i Edo ubijaju od kokaina! 

U javnost je isplivala šokantna prepiska Dragane Mitar i Edisa Fetića koja svedoči tome da oni koriste kokain i opijate, a sadržaj je, blago je reći, frapantan.

Nakon početnog laganog dopisivanja ljubavnici su prešli na lascivnije reči. Otišli su i korak dalje, pa su pisali o zajedničkom detetu i predvideli mu sudbinu narkomana.

DRAGANA: Ovo naše (dete) biće ludo 100%!

EDIS: Narkomanče 100%!

DRAGANA: Na tatu!

EDIS: Majka šmrče ko blesava!

EDIS: Al' neka, bolje se prcaš kada se drogiraš!

DRAGANA: Opa! Znači, droga i alkohol!

Na kraju Edis ističe kako će Dragana moći, kada zvanično budu bili zajedno, neograničeno da koristi narkotike.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Edo i Dragana orgijali sa gejevima!

Dragana Mitar i Edis Fetić organizovali su orgije sa gej-parovima u jednom iznajmljenom stanu.

On je svojoj partnerki rekao kako uživa da gleda muškarce kako imaju seks, ali da ne radi ništa sa njima, već da samo gledaju jedni druge. Dragana mu je tada organizovala gej-prijatelje da zajedno orgijaju i seksaju se. Iako joj je to do tada zvučalo skandalozno, ona je s vremenom počela da uživa u takvim igricama, pa su ih svako malo upražnjavali.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
bgb

11.02.2020 14:05

rakiju ne piju al vinjak deru!!!