Ivana Vrbaški u agoniji od kada je njena ćerka u vezi sa Ajdarpašićem: Plašim se da će Mensur da ubije Minu!

Autor: Adelarda POPOVIĆ

Zadruga

11.02.2020

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Vrbaški je u užasnom psihičkom stanju iz straha da će Mensur Ajdarpašić nauditi njenoj ćerki Mini Vrbaški na sve načine, a njena najveća bojazan je da bi i život mogao da joj oduzme ukoliko bi ga ostavila ili opasno naljutila u vezi.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Ivana Vrbaški

Pošto Ivana već duži vremenski period odbija da govori za medije, njen blizak prijatelj odlučio je da progovori u Ivanino ime i da javno ukaže na problem sa kojim se suočava Minina porodica zbog njene patološke veze sa agresivnim i labilnim Crnogorcem, kako su okarakterisali kik- boksera i manekena iz Bara.

- Ivana Vrbaški potpuno je van sebe otkad je primetila da je Mensur patološki zaljubljen u njenu ćerku Minu i da je kod nje izazvao agresiju kakvu ranije nikada nije pokazivala ni privatno, a ni u rijalitiju. Ivana noćima ne spava jer stalno prati "Zadrugu" da bi videla šta se dešava Mini i dokle je Crnogorac spreman da ide u svom ludilu i nervnom rastrojstvu. Ivana se još više plaši zato što zna da je Mensurov brat u zatvoru. Minina majka je očajna što Mina ne liči na sebe, nego se potpuno prepustila bolesnoj vezi u kojoj moli Mensura za ljubav kad bi trebalo da mu bez razmišljanja okrene leđa. Takav tip čoveka je spreman i da ubije iz nemoći, kao što je Kseniju Pajčin ubio Kapisoda. Ivani pada na pamet da možda njena ćerka ima sudbinu kao nesrećna pevačica - ispričao je za Rijaliti prijatelj Ivane Vrbaški, koji je želeo da ostane anoniman iz straha od Mensurovih najbližih.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mina i Mensur

Kako navodi naš izvor, Mensur nema samo jednog brata koji je u sukobu sa zakonom, nego i braću u široj familiji koja su takođe lišavani slobode kao i Mensurov brat Ardijan.

- Oni su opasna familija. Mensur zbog svoje braće oseća sugurnost da vređa i preti batinama i osvetom svima koji mu se zamere u rijalitiju. A on je mentalno ograničen i ljubomoran je čak i na predmete oko Mine. Zamislite kako je Mininoj majci dok Mensur Minu optužuje da flertuje sa svim i svakim, ne samo sa zadrugarima nego i sa obezbeđenjem. U tim trenucima on gubi i ono malo razuma što ima i ponaša se destruktivno po sebe i okolinu. Sve to zadaje Ivani nenormalan stres i prosto ni sama ne zna gde to može da odvede Minu - istakao je prijatelj Minine majke.

Mensur zbog svoje braće oseća sugurnost da vređa i preti batinama i osvetom svima koji mu se zamere u rijalitiju

Ivana, koja je gledaocima poznata po bezrezervnoj podršci i snazi koju je pružila ćerki i kad se svet gnušao od Mininih postupaka, sada je na lekovima za smirenje i potpuno skrhana zbog razmišljanja o ishodu bolesne veze naslednice sa Crnogorcem.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mensur i Mina

- Ivana se boji se da će Mensur kada izađe iz rihalitija, ako ga i dalje emocije budu držale i zaljubljenost prema Mini, da napravi problem ne samo njoj nego i celoj njenoj porodici. Ivana je svesna da njena ćerka nije cvećka i da lako menja muškarce, ali ovakvu vezu veruje da nije zaslužila - naglasio je Ivanin prijatelj.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Mina i Tomović

Nada se da će se vratiti Tomoviću

Sagovornik Rijalitija kaže da je Ivana podržavala vezu svoje ćerke sa Vladimirom Tomovićem, kojeg je izdala stupivši u vezu sa njegovim ljutim suparnikom. Zbog toga je Ivana ljuta na ćerku, dok se potajno nada da će ona opet biti sa Tomovićem, u kojem vidi spas od Mensura.

- Vladimir se Ivani veoma dopada kao muškarac, fizički, a i po karakteru, jer je spreman da svoju voljenu zaštiti. Ivani je Vladimir delovao mnogo jak, toliko da bi pred celim svetom mogao da brani Minu iako je njena prošlost često na meti onih koje je ne vole, pogotovo otkad je priznala da se bavila prostitucijom. Mina nije smela Vladimiru da zabode nož u leđa sa Mensurom. Ivana je svesna da je Mina sve to uradila iz osvete, ali kao i obično, ona se vezala lako za muškarca sa kojim je u vezi. Opet, kod Ivane postoji tračak nade da bi Vladimir opet mogao da uđe u rijaliti i da obnovi vezu sa Minom. U toj situaciji bi ona bila bila daleko mirnija - zaključio je Ivanin prijatelj.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Spasoje

11.02.2020 11:48

I treba da bude.