Obe sam ih je*o, prde dok se ka*aju: Tomović ne prestaje da šokira, opisao kako izgleda se*s sa Kulićkama!

Autor:

Zadruga

12.02.2020

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorski pevač Bojan Tomović ne prestaje da šokira javnost. Osim psihičkog problema koji je uzrokovan bipolarnim poremećajem, Bojan sada po svaku cenu želi pažnju medija.

RepublikaFoto: instagram.com/bojan.tomovic
Bojan Tomović

Verzije događaja menja često ali i same aktere.

Pre nekoliko dana priznao je u svom lajvu da je osim sa Miljanom bio u seksualnoj vezi i sa njenom majkom Marijom Kulić, a na pitanje kakva je Marija u seksu, Bojan je odgovorio da Marija prdi dok vodi ljubav.

-Odlučio sam da priznam da sam ih je*o obe jer ne mogu da slušam više kol'ko morališe, a pr*e dok se ka*aju – tvrdi je Tomović.

RepublikaFoto: youtube.com/Bojan Tomovic VIPPER/Printscreen
Bojan, Miljana, Marija

Pevač je još otkrio da se sa Marijom viđao letos u Budvi u njegovom stanu, a sa njenom ćerkom Miljanom uglavnom u Nišu, gde je boravio poslovno.

Podsetimo, Tomović je prvo prešao na islam, pa je nedugo nakon toga napustio veru pravdajući se da nije dostojan Islama. Nakon ovog skandala Bojan je priznao da je biseksualnog opredeljenja, jer je bivšu ženu prevario sa njenim bratom. Bojan je rekao da su se poljubili na jednoj zabavi, ali napomenuo da je prešao na muškarce nakon Miljane Kulić.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading