"Dušica je bomba": Đekson progovorio o novoj devojci!

Autor: Star

Zadruga

12.02.2020

13:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni reper Nemanja Đerić Đekson tvrdi da su on i Dušica Jakovljević samo dobri ortaci!

RepublikaFoto: youtube.com/ Zadruga Official
Dušica i Đekson

- Istina je da sam raskinuo sa devojkom sa kojom sam bio dugo, kao i da sam uplovio u novu vezu. Iz pristojnosti neću reći o kome je reč, objašnjava Đekson i nastavlja: "Dušica je za mene uvek bila i ostala carica, ma ona je bomba! Daj bože da mi je devojka. Za sada samo blejimo zajedno. Baš se iscimala da me odvede taj dan da nešto obavim, a na kraju završismo na televiziji. Dan posle tog snimka opet smo se našli. Baš se gotivimo u poslednje vreme - rekao je za Star.

- Đekson je totalno odlepio. Sve ređe bleji u kraju sa otracima, a i ono malo što se pojavi, uglavnom se smeška i s nekim se dopisuje porukama", rekao je navodno Đeksonov ortak iz naselja, i dodao: "Tek kad smo ga pritegli jer je bilo jasno da se kucka sa ribom, diskretno je priznao da je sa Dušicom, kao i da su počeli svakodnevno da se viđaju i čuju sto puta dnevno. Kaže da mu ona mnogo čini i da mu završava nešto jako bitno. Priznao je i da se baš zaljubio, kao ni u jednu do sada, ali da moraju da se kriju, jer voditeljki ne ide u prilog da se zna sa kim je u vezi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stanko

12.02.2020 14:15

Đekson Pljaskač zabeležio još jednu recku za još jedno pljaskanje.