Komšija iz Kupinova otkrio sve detalje: Miki se viđao uporedo sa Suzanom i devojkom koja nosi njegovo dete!

Autor: star

Zadruga

14.02.2020

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar, Miki Đuričić, priznao je da mu je devojka trudna, a onda se oglasio njegov komšija koji tvrdi da im tu devojku Miki nije predstavio.

RepublikaFoto: E-stock/D. STANOJEVIĆ
Miki Đuričić

- Ja sam bio kod njega na slavi početkom januara, ali nije bila ta devojka, ni Suzana Perović - počeo je priču Mikijev prijatelj.

- Kako mi je rekao, mlađa je od njega i tu je iz jednog sela pored Kupinova. Znaju se od ranije, čak je i Suzana zna, ali kao njegovu drugaricu. Mnogo je srećan, tačnije iznenađen jer je ceo život mislio da ne može da ima decu i da je sterilan.

- Sa njom se viđao uporedo dok mu je Suzana dolazila u posete, ali čim je saznao da je devojka trudna, prestao je da se javlja Suzani jer mu je neprijatno - dodao je komšija, pa zaključio:

- Suzana je sve manje dolazila u Kupinovo, što zbog komšiluka koji ju je uhodio, što zbog sina Nikole koji pravi probleme tokom poslednjih par meseci.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Žika

14.02.2020 15:27

Sa Suzanom nije smeo da se vidja. Prekršio sudsku presudu.

Odgovori 11 0