Miljana Kulić: Nikada više neću ući u rijaliti, zgadili su mi se!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić je izbačena je iz rijalitija "Zadruga" zbog neistina koje je izgovorila na račun produkcije, optužujući ih da joj ne daju adekvatnu terapiju i da joj je konstantno visok pritisak.

RepublikaFoto: dailimotion/printscreen
Miljana Kulić u jednom od zadrugarskih okršaja

Starleta se pre diskvalifikacije i pre nego što je polomila pola inventara na imanju u Šimanovcima žestoko posvađala sa Markom Miljkovićem, te je to bio povod njenog ispada. Naši novinari su stupili u kontakt sa Kulićevom nakon diskvalifikacije, a ona je za naš list otkrila da je svesna da je psihički nestabilna i da je za nju bolje da više ne učestvuje u rijaliti-programima.

Naime, situacija koja je prethodila Miljaninoj diskvalifikaciji dogodila se u četvrtak uveče, tokom večeri, kada su zadrugari gledali video-priloge. Miljana je tada nastavila svađu sa Markom Miljkovićem koju je započela pre emisije, te je pretila da će sve polivati vodom i razbila je pola Imaginarijuma uprkos reakciji obezbeđenja.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Miljna Kulić
Kulićeva je opravdanje za postupke pronašla u tome da joj je pritisak 190 sa 120, da pije razne lekove, te je krivila produkciju za svoje ponašanje. S obzirom na to da svi zadrugari imaju besprekornu lekarsku negu i piju samo propisane terapije, Miljana je zbog ponašanja i lažnih optužbi diskvalifikovana.

Miljana je za Srpski telegraf rekla da se i dalje ne oseća dobro i da je srećna što je diskvalifikovana.

- Ja sam želela da se to dogodi. Nisam znala šta govorim i šta radim. Od kiretaže sam pila antidepresive razne. Smejem se, plačem, lupetam gluposti, pravim gluposti, pre mesec dana sam primetila da to radim, ali nisam znala zbog čega. Moram da se oporavim, da razgovaram sa psihijatrom, ja sam psihički obolela. Neću nikad više ući u rijaliti, pet godina sam provela u rijalitiju, nije to više za mene - rekla je Miljana i otkrila da ju je Marko povredio, a Zorica Marković razočarala.

Miličina i Borina veza je glupost

Miljana ističe da joj je Milica Kemez draga, ali da je pravi veliku grešku time što je u vezi sa Borom Santanom.

- Milicu sam baš zavolela zbog njene životne priče. Njenu vezu s Borom vidim kao glupost, ne bih da komentarišem to. Rekla sam joj sve što sam imala, nije me poslušala uopšte, sad kako joj bude.

- Teško mi je palo to što je ušao Marko kod mog Željka u apartman, bacio njegove igračke. Nije dobio nijednu kaznu. Zorica Marković me je razočarala. Kad mi je bilo teško, nije prišla ni da razgovara sa mnom. Gledala je kako se kidam, a jedino sam od nje očekivala da mi priđe - kaže Kulićeva i dodaje:

- Ceo svet neko da mi sada ponudi, na dva dana ne bih ušla. Zgadio mi se rijaliti, ja sam se psihički razbolela.

Veza Dragane i Eda je bolesna

Rijaliti-zvezda nije bila preterano raspoložena da komentariše učesnike treće sezone s kojima je delila krov nad glavom mesecima, ali se osvrnula na vezu Dragane Mitar i Edisa Fetića.

- Bolesno, Edo i Dragana su napravili smišljenu, bolesnu igru. Verovatno čekaju da i njegova žena Zilha uđe u rijaliti, pa da nastave sa tim boleštinama. To ne mogu više da gledam.

Miljana takođe tvrdi da je njena majka Marija Kulić zadovoljna njenom odlukom da izazove dikvalifikaciju.

- Mama je srećna, ona je meni i ranije govorila da treba da idem iz rijalitija, da nije to za mene više - zaključila je Miljana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Brano

15.02.2020 12:27

Ala laže! Ala, ala, ala to ne valja.

Odgovori 12 1
Nina

15.02.2020 12:32

Vratite Miksi dosadno je bez nje.

Odgovori 1 11
Brka

15.02.2020 19:03

@Nina - Miksi, ti li si? Ludo dete.

Ivana

16.02.2020 01:13

Hahaha kaze da vise nece u rijaliti!!!Eto nje u septembar u Zadrugu 4!!!