Pozliće vam od cifre! Evo koju vrtoglavu sumu je Miljana izgubila kad je diskvalifikovana iz "Zadruge", a sledi joj i KAZNA!

Autor: Informer

Zadruga

15.02.2020

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić je ostala bez 90.000 evra kada je diskvalifikovana iz rijalitija.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić

Razlog tome je to što je pretila smrću Marku Miljkoviću kao i to što je udarila Nikolu Orozovića.

 

Sve je počelo kada je shvatila da se njen bivši verenik Lazar Čolić Zola muva sa Aleksandrom Nikolić.

- Miljana se poslednjih dana ponašala skroz neuračunljivo i agresivno. Stvar je postala još gora kada je shvatila da njen bivši verenik ima mnogo fanova napolju. Zato je u petak potpuno odlepila i počela da pravi jednu glupost za drugom - priča dobro obavešteni izvor i nastavlja:

- Miljana se najpre zakačila sa Orozovićem, koji joj je u šali izmakao lejzi beg, pa je pala na pod. Počela je da mu preti, a onda ga je udarila pesnicom u glavu. Posle toga je ušla u sukob sa Markom Miljkovićem.

Ceo dan ga je pratila i vređala pa mu je na kraju zapretila smrću. Zbog toga je izbačena pa je ostala bez honorara od 90.000 evra, a uz to će Pinku morati da plati i paprenu kaznu od 50.000 evra.

Nakon svih uvreda Miljković je upao u apartman Kulićevih i ukrao cigarete da se osveti, Miljana ga je ispolivala vodom i zapretila mu:

- Polomiću ti glavu dok budeš spavao. Psihički sam bolesna osoba i ne odgovaram za svoje postupke. Krenula sam kod psihijatra i pijem lekove, ali mi terapija još ne deluje - vikala je Kulićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Majstor

15.02.2020 15:46

Vratiće se Miljana odmorna i još jača.

Odgovori 26 8
BIBI

15.02.2020 19:35

VRATITE MILJANU.

Odgovori 2 24
Kalaba

16.02.2020 21:24

Sklopile ugovor o nekažnjavanju. Pare uzimale svaki mesec. Ništa nisu izgubile. Nisu ni diskvalifikovane. Samo je Miksi izbačena ali ne i diskvalifikovana. Vatiće se Miksi.