Skandalozno: David ne može da ima decu, Dejan i Dalila mu bacili kletvu!

Autor:

Zadruga

18.02.2020

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnici rijalitija "Zadruga 3" Dalila i Dejan Dragojević urotili su se protiv Davida Dragojevića i Ane Korać, kojima su bacili vradžbine da nikada ne mogu da imaju decu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
David Dragojević

Bračni par koji je nedavno pobegao sa imanja u Šimanovcima ne može da podnese činjenicu da su brat i snajka, odnosno dever i jetrva, srećni, da su zauzeli njihovo mesto u "Zadruzi" i zarađuju pare, a onda su saznali nešto što ih je navelo da uzvrate istom merom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ana i David

- Dalila je poznata po tome da stalno obilazi gatare i vračare, koje je lažu i mažu i uzimaju joj ogromne pare. Ona ima i svoje tarot tumače i astrologe. Ima i jednu babu nadomak Banjaluke, koja joj priča da li joj je neko bacao vradžbine ili slično. Bila je nedavno kod nje i saznala je da su navodno David i Ana bili kod neke vračare, te da rade o glavi njoj i Dejanu. Ona je poludela, plakala je i vrištala kod te babe u kući da se i ona sama uplašila od Dalile: "Ta kurvetina me od starta mrzi, ona je rešila da me uništi i mene i mog muža. Ljubomorna je jer se je*e za pare i nikada neće izaći iz toga mulja. Prokletnica raspala ima da me zapamti za ceo život i ona i onaj peder raspali", galamila je Dalila toliko da je i ostale klijente prestravila. Odmah je htela da joj baba napravi vradžbinu za Davida, ali joj je ona rekla kako ne radi takve stvari i da mora da se obrati nekom drugom. Otišla je besna kao furija i odmah je Dejanu ispričala šta se desilo - kaže izvor blizak ovom paru, pa dalje nastavlja:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dalila Dragojević...

- Ispričala je mužu za haos koji je čula, bila je besna, čupala je kosu i samo što se nije grebala po licu. Dejan je bio zgranut činjenicom da mu rođeni brat i snaja rade o glavi. On i Dalila su istog momenta skovali plan da im se osvete. "Ima da ih udarim tamo gde najviše boli, kao što su i oni mene. Oni mene i moju ženu ne ostavljaju na miru. Bili su nam u kući, ko zna šta su nam namestili sa tim vradžbinama. Davidu će presesti život zbog Ane kurvetine. Neće imati roda ni poroda", rekao je tada besan Dejan.

Dejan: Ima da ih udarim tamo gde najviše boli, kao što su i oni mene. Oni mene i moju ženu ne ostavljaju na miru

RepublikaFoto: instagram.com/david__dragojevic_official
Dalila, Dejan, David i Ana na okupu

Oni su pronašli jednog hodžu u Bosni, čuli su da je odličan i da mnogi idu kod njega. Doneli su neke Davidove stvari, kao i Anine, a onda su tražili da im namesti da nikada nemaju dece. On je uzeo pozamašnu sumu novca, ali je namestio da David nema dece do kraja života, za Anu su uradili istu stvar. Sve dok taj isti hodža ne poništi vradžbinu, njih dvoje će biti bez naslednika, bilo da su zajedno ili sa drugim partnerima, završava izvor blizak Dalili i Dejanu. Povodom ovih saznanja, pokušali smo da stupimo u kontakt sa Dejanom i Dalilom, ali nam nisu odgovarali na pozive i poruke.

Foto: youtube.com/printscreen

Dalila i Dejan opet ulaze u "Zadrugu"

Dalila Dragojević i Dejan uskoro bi trebalo ponovo da se nađu pred kamerama rijalitija "Zadruga".

Njih dvoje pregovaraju sa produkcijom da opet postanu deo najgledanijeg formata kod nas. Kako saznajemo, oni žele da se suoče sa Anom i Davidom nakon svega. Pitanje je dana kada će se ponovo naći među svim zadrugarima.

Foto: instagram.com/dalila_dragojevic_official

Dalila i Dejan ne mogu da dobiju dete!

Dalila i Dejan Dragojević godinama se već muče da dobiju bebu, ali im to ne ide od ruke.

Njih dvoje su od samog početka njihove veze želeli da naprave bebu, ali im to nije polazilo za rukom. Na sve načine su pokušali, ali jednostavno nije išlo. Odlučili su da stvar prepuste gospodu bogu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading