TEK SAD KREĆE HAOS: Miljana Kulić se vraća u rijaliti!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga 3" Miljana Kulić diskvalifikovana je iz rijalitija, a sada je svojim pratiocima na društvenim mrežama otkrila odluku da će pokrenuti sopstveni rijaliti.

RepublikaFoto: youtube.com/Grand Production ®
Miljana Kulić

- Dragi moji, uskoro se selim u novi stan i počinjem sa svojim rijalitijem, koji ćete moći da gledate na Jutjubu. Prijavite se, pretplatite na moj Jutjub i gledajte - napisala je Kulićeva na društvenim mrežama, dodavši da će se isti emitovati na internetu.

Kako saznajemo, Miljana je rešila da se, po ugledu na mnoge jutjubere i nekadašnje rijaliti-zvezde, okuša na ovom sajtu. Dobit koju donosi Jutjub za one koji imaju ciljnu grupu može biti odlična.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kulićeva

- Miljana je spremna da pravi haos u svom rijalitiju, koji će biti u njenom prostoru. Ona će tu da objavljuje sve detalje iz života, kao i sve ono što je radila pre po rijalitijima. Ljudi će prvi put moći da vide kako izgleda njen sin Željko, koji neće biti skriven, kao što je bio u "Zadruzi". Miljana će sa pratiocima podeliti kako ona kuva, sprema stan. Takođe, neće cenzurisati ni svađe ni rasprave koje se budu odvijale u stanu. Ona želi da bude spontana i iskrena, baš kakva je bila sve vreme dok smo je gledali na TV ekranu. Miksi će imati specijalne emisije gde će davati razne savete svima koju budu želeli da ih ona posavetuje. Ona će se sada malo odmoriti od svega, a onda se baca u akciju i svima će nam prezentovati sopstveni Jutjub rijaliti - kaže izvor blizak Nišlijki.

Miljana neće cenzurisati svađe i rasprave koje se budu odvijale u stanu

Miljana je postala poznata kao učesnica rijalitija "Maldivi", koji se emitovao na TV Hepi 2015. godine. Nakon što se pokazala dobro i publika je jedva čekala da je gleda, čelnici Hepija su je ubacili u vilu "Parova". Tamo je pravila haos nekoliko sezona, a onda je ostala u drugom stanju sa Ivanom Marinkovićem. Vrlo brzo je izbačena iz "Parova". Ona je napravila rijaliti-transfer i sa Hepija je prešla na TV Pink i trudnoću je iznela u "Zadruzi".

Foto: youtube.com/AmiG Show

I Maca pokrenula svoj Jutjub kanal!

Senada Nurkić Maca, nekadašnja cimerka Miljane Kulić iz rijalitija "Zadruga", takođe je pokrenula svoj Jutjub kanal. Ona svakodnevno postavlja video-vlogove u kojima razgovara o skandaloznim i šokantnim temama bez cenzure. Maca otvoreno govori o seksualnim iskustvima, prostituciji, pevačicama. Za kratko vreme je okupila veliki broj pratilaca koji svakodnevno željno iščekuju njene vlogove.

Foto: printscreen/TVPink

Miljana se ne vraća u rijaliti!

Miljana Kulić sada je čvrsto rešila da se više nikada ne vrati pred kamere rijalitija.

Nakon što je skoro pet godina uzastopno bila deo rijaliti šou programa, Nišlijka je konačno odlučila da stavi tačku na ove avanture. Ona želi da njeno dete raste normalno. Želi da nađe dečka, da se posveti svom životu, poslu i porodici.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Domar

18.02.2020 13:25

Nemojte ljudi, k'o Boga vas molim.