(VIDEO) Isplivao neviđeni snimak! Član obezbeđenja ga je vukao po "Zadruzi", pa mu rekao da je produkcija OVAKO odlučila!

Autor:

Zadruga

19.02.2020

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protekle noći Veliki šef je organizovao žurku za sve zadrugare, međutim, došlo je do opšteg haosa.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Može se zaključiti da su se zadrugari malo opustili, pa malo više i popili, što je izazvalo niz sukoba, među kojima je najbučniji bio onaj sa Brendonom.

Više zadrugara je ušlo sa njim u konflikt, a ono što je šokiralo mnoge gledaoce rijalitija je kraj kada je Brendon odveden u zatvor, a činilo se da je on najmanje kriv, kako komentarišu gledaoci.

Međutim, jedan član obezbeđenja koji je bio u žiži sukoba je odveo Brendona na stranu, koji je histerisao jer baš njega vode u zatvor, pa mu objasnio zašto je produkcija odlučila da baš njega odvedu.

- Moraš u zatvor, vidiš da svi hoće da te biju - rekao mu je momak iz obezbeđenja, što je još više iznerviralo Brendona.

- Mene sklanjate od njih, umesto njih od mene - nastavljao je Brendon, koji je na kraju ipak otišao u zatvor, a onda plakao sve vreme.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Brendon

Brendon je nastavio da negira pa je zahtevao da u zatvoru ne ostane duže od par minuta.

- Produkcija je tako rekla - završio je momak iz obezbeđenja, a onda je Brendon ušao u zatvor.

Gledaoci su podeljenog mišljenja. Neki veruju da je Brendon izazivao sukob svojim ponašanjem, a drugi da je nepravedno odveden u zatvor.

Da produkcija sve vidi, govore kazne koje su stigne odmah ujutru. Kažnjeni su svi koji su se agresivno ponašali, a Brendon je napustio zatvor, kada se smirila situacija.

Pogledajte u klipovima šta se dogodilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading