Sa NJOM treba da ostane! Edova najbliža osoba NAJZAD progovorila o Dragani i Zilhi, evo koja je prava ŽENA za Fetića!

Autor: Pink.rs

Zadruga

21.02.2020

20:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Edis Edo Fetić danas je imao suđenje sa još uvek zakonitom suprugom Zilhom Karišik koja je podnela tužbu za izdržavanje dece. Tom prilikom Fetićev najbolji drug Halil je dao jedan intervju za jedan portal. U tom intervjuu on je otkrio ključne razlike između Dragane Mitar i Zilhe Fetić, jer obe poznaje.

RepublikaFoto: instagram.com/dragana_mitar/youtube.com/printscreen/instagram.com/zzilhaaa
Dragana, Zilha i Edo

- I jedna i druga su fine, nema šta. Samo što jedna ima gradski žargon, fini, a jedna pazarski. Tu ima razlike, kultura vaša je daleko bolja od naše, da kažemo pazarske. Beograd je Beograd, to dominira, metropola. - rekao je on, više favorizući Draganu.

A onda je ispričao i kako je počela veza Fetića i Mitrove.

- Njihova veza je počela tako što su se upoznali i družili prvo. Ona je bila u braku sa tim Sinišom. Ja bih najsrećniji bio kad bi se oni uzeli u ''Zadruzi'', da je baš oženi. Ja sam rekao Dragani "Biću uvek uz tebe". Dragana je stvarno fina i pokazala je da voli Eda - zaključio je Halil, drug Edisa Fetića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stanko

21.02.2020 20:26

Taj Halil mu uopšte nije ni drug ni prijatelj. I ne želi dobro ni njemu ni njegovoj deci.

Odgovori 14 1