(FOTO) Isplivala fotka: Dok Miljana putuje, sa Željkom se u Zadruzi igra DEKA!

Autor:

Zadruga

22.02.2020

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon diskvalifikacije Miljane Kulić iz "Zadruge 3", u Imaginarijum se vratila njena majka, Marija Kulić, koja je bila na kraćem odsustvu.

RepublikaFoto: instagram.com/miljanicakulic/TV Pink/printscreen
Miljana sa Željkom i Marija

Iako je njen povratak bio očekivan, niko se nije nadao da će sa sobom dovesti i svog unuka, Miljaninog sinčića Željka.

Marija je objasnila da je Miljana na putu i da će za to vreme Željko biti u apartmanu u "Zadruzi", dok majka ne dođe po njega.

Pošto su Kulićke imale velikih problema sa Željkovim dadiljama tokom svog zajedničkog boravka u rijalitiju, ne uspevajući da nađu ženu koja će ispuniti njihova očekivanja, Marija je ovoga puta odlučila da pomoć potraži od člana porodice. Željka će u ovom kratkom periodu u Imaginarijumu čuvati njen brat.

Iako se dečak i njegov deda ne pojavljuju u programu, kamera ih s vremena na vreme "uhvati" tokom šetnje po dvorištu, a najverniji gledaoci "Zadruge" ne propuštaju takve trenutke. U nastavku pogledajte fotografiju koja kruži po grupama na Fejsbuku posvećenim popularnom rijalitiju:

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading