(VIDEO) Pevač napravio potpuni haos u odnosu Mine i Mensura: Vrbaški lije gorke suze, Ajdarpašević je šutnuo i histerisao!

Autor:

Zadruga

26.02.2020

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Burna noć za nama u "Zadruzi" donela je mnogo svađa i rasprava, a jedan par koji je napravio opštu pometnju bili su Mensur Ajdarpašić i Mina Vrbaški. Ovog jutra, Mina je sa Lepim Mićom u pabu pričala o svemu što se desilo, a nije mogla da zaustavi suze.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mina Vrbaški

Mina je Mići ispričala i da je Mensur, između ostalog, bio ljubomoran na pevača Uroša Živkovića, koji je sinoć zabavljao zadrugare, i to samo zato što su se jedno drugom nasmešili.

- Ja mu juče kažem šta mi je Uroš rekao za mene i njega i što mu je drago da sam se malo smirila i posle toga, posle tri sata on i ja igramo i ja se ispred njega okrenem Urošu, nasmejem se i on se nasmejao i on dođe i šutne me nogom u nogu, i počne da pravi haos, da histeriše po sobi, da lupa i došao ovde i onda smo se svađali tri sata ovde - ispričala je Mina.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading