Sve je počelo preko poruka: Ovaj bivši zadrugar je dečko Edisove žene Zilhe?!

Autor: srbijadanas.com

Zadruga

26.02.2020

20:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gostujući u studiju kod Dušice Jakovljević, bivši zadrugar Pavle Jovanović ispričao je da se zaista dopisuje za Edovom i dalje zakonitom suprugom Zilhom, te da mu se ona navodno javila kako bi je spojio sa ljudima iz medija sa kojima želi da razgovara.

RepublikaFoto: instagram.com/zilha_fanpage
Zilha i Edis

Ona se u međuvremenu predomislila i isključila opciju bilo kakvog javnog obraćanja, a susret sa Draganom Mitar i suprugom takođe je izbegla. 

Zatim, Pavle je o Zilhi govorio samo najbolje - da je lafica, brižna majka i dobar čovek. Međutim, kada su ga pitali da li je on u vezi sa njom, rekao je da nije i da on nju poznaje jedino preko poruka. Ipak, kako se navodi, pitanje koje se nametnulo u javnosti glasi - kako je moguće nekoga tako dobro upoznati samo preko poruka i biti siguran u tu osobu toliko, da je hvališ na televiziji?

RepublikaFoto: instagram.com/pavle777
Pavle Jovanović

Takođe, ono što je malo ko primetio - Pavle često lajkuje Zilhine fotografije na Instagramu, što je i te kako probudilo sumnju na društvenim mrežama, a samo će vreme pokazati šta se među njima zaista događa. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading