(VIDEO) Zadrugari u neverici! Miljana podigla majicu i pokazala stomak: Više ne može da krije, ON joj je ovo uradio!

Autor:

Zadruga

28.02.2020

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zola i njegova nekadašnja devojka Miljana Kulić imali su žestok okršaj nakon žurke u noći sa utorka na sredu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić

-Možeš li da nam objasniš svoje ponašanje nakon žurke? - glasilo je pitanje danas u emisiji "Pitanja gledalaca" za Lazara Čolića Zolu.

- Znam samo da nisam imao nameru nikoga da udarim... Niti bih sebi to dozvolio. Ne mogu da verujem da sam to sebi dozvolio. Svestan sam da je izgledalo katastrofalno. Ona me je pljunula, pa sam ja nju... Obezbjeđenje me je držalo. Tu noć sam preterao i sebi ne mogu da oprostim da sam to doživio - pričao je Zola.

- Ne, nikoga nisi udario... Nikoga nisi udario u rebra kada si krenuo Janjuša da zadržiš. Pravda za Zolju! Zolja je žrtva i neka ostane žrtva do kraja. Njega je Miljana dovela ovde! Kada sam bila u Doboju, vratile su mi se emocije, onda sam u septembru saznala da sam trudna... Ovde je ušao, rekao da se bori za mene i dete, potajno je mislio da će se dogoditi spontani i na kraju on je žrtvica, bori se za mamu... Zaplači, pravda za Zolu - govorila je Miljana.

Nakon ovoga Miljana je izašla u dvorište, nervozno šetala i kritikovala sebe. U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Bata

28.02.2020 09:34

I ona je njega tukla i samarala. Oboje nasilni.

Odgovori 11 0
Žile

28.02.2020 11:16

Ona je njega 2 godine tukla. A on je ovo uradio u pijanom stanju.

Odgovori 10 0