(FOTO) Aferu držali u tajnosti? Ana Korać uhvaćena u zagrljalju poznatog voditelja, on je stiska za grudi i ljube se u javnosti!

Autor: Srbija Danas

Zadruga

29.02.2020

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svima koji prate Zadrugu poznato je da je Ana Korać već nešto više od godinu dana u vezi sa Davidom Dragojevićem, za kojeg je i verena.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Ana Korać

Međutim, Ana u Zadruzi nema mira jer je kao uhode stižu sve njene bivše afere, a zadrugari se ne usturučavaju da ih istaknu u toku svakog sastanka.

Tako je na red došla i njena navodna veza sa zadrugarom Stefanom Karićem.

Njen verenik David Dragojević koji je inače ljubomoran, tvrdi da mu to ne smeta jer je sve to deo Anine prošlosti i nema veze sa njihovim trenutnim odnosom. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
David i Ana

Ipak, malo se toga zna i ne govori se o veoma prisnom odnosu koji je Ana Korać imala sa Milanom Miloševićem koji je inače i jedan od voditelja Zadruge.

Na stranici Zadruga - Pink pronađene su dve slike. Na jednoj Milan mazi Anu po grudima u periodu kada su još zajedno bili u rijalitiju, a na drugoj se vidi kako se njih dvoje ljube negde u javnosti.  

RepublikaFoto: facebook.com/Zadruga - Pink
Ana i Milan

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading