(FOTO) Zašto je Miljana rascopala Đedoviću glavu? Iza svega se krije opasna zavera, gori internet!

Autor:

Zadruga

01.03.2020

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć je Miljana Kulić još jednom pokazala svoju nasilnu stranu, kada je Marka Đedovića u "Zadruzi", nakon svađe, udarila torbicom u kojoj se nalazi baterija za bubicu. On je tom prilikom krvario, te je izveden iz rijalitija na ušivanje, a Miljana je kažnjena oduzimanjem mesečnog honorara.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko Đedović bio na ušivanju

Pre tuče, Miljana i Marko su razmenili čitav niz uvreda i psovki, međutim, pojedini gledaoci rijalitija po običaju vide i dalje od toga.

Po njihovom mišljenju, ovo nije samo izdvojen, individualan sukob, već je sve deo zavere nekoliko zadrugara koji namerno žele da isprovociraju Miljanu.

- Svako pošten će da vidi, da Matora, David i Đedović pakuju Miljani... providno - jedan je od komentara u grupama na društvenoj mreži Fejsbuk, u kojoj se okupljaju gledaoci "Zadruge".

Foto: printscreen/facebook.com
Komentar

Neki su se složili sa ovom teorijom, premda je bilo i dosta gledalaca koji ne veruju da je posredi bilo kakva zavera, već činjenica da Miljana nije u stanju da kontroliše svoje ponašanje.

Neki su se osvrnuli i na Đedovićevu priču o tome kakve posledice Miljanu čekaju posle rijalitija. On je rekao da je podneo krivičnu prijavu i da će Miljana završiti u zatvoru.

RepublikaFoto: dailymotion.com
Miljana Kulić

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading