Otkrivamo veliku tajnu iz zadrugarkine prošlosti: Dragana proganjala Mimu Karadžića, opsedala ga i pijana mu pravila scene!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica rijalitija "Zadruga 3" Dragana Mitar proganjala je našeg legendarnog glumca Mimu Karadžića u vreme kada je on držao vinariju u Crnoj Gori.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/N1/instagram.com/dragana_mitar
Dragana i Mima Karadžić

Starleta je u krugu estrade poznata kao neko ko obožava da se mota oko poznatih muškaraca i neko ko voli starije i moćne frajere. Često je imala moćnike koji nisu poznati, ali su bili veoma bogati i nju je to ložilo. Za nju su poznati imali to nešto, ali nisu imali para, pa je sa njima bila samo radi seksa. Ipak, glumac je u njoj probudio strasti kakve niko do tada nije uspe.

- Dragana je mogla da ima koga hoće u to vreme. Bila je baš dobra mačka, nije kao sada, sada se fucnula otkako se razvlači po rijalitiju sa oženjenima, ne trenira i ne hrani se pravilno. Opustila se i misli da je sa Edom priča večna. Pre pet, šest godina bila je bomba. Boravila je u Crnoj Gori po tri meseca i ceo grad je zevao u nju kada se pojavi uveče. Ipak, ona je odlepila samo za jednim i to onim koji je za nju bio nedostižan - započinje priču naš sagovornik iz Crne Gore i nastavlja:

Kada je bila prepijana, ustala je teturajući se i došla je do Miminog stola. Počela je da galami i unosi se devojci u facu

- U starom gradu bila je vinarija proslavljenog glumca Mime Karadžića, u koju je Dragana svraćala zajedno sa svojim menadžerom. Jednom prilikom on ju je upoznao sa Mimom i od tog momenta je ona poludela. Gledala ga je kao da je videla bezmalo Breda Pita. "Ovaj čovek je čudo. Bože, ja ne znam kako ga ranije nisam videla. Kad mi je dao ruku, osetila sam lavinu u stomaku. Želela sam odmah da ga zaskočim i silujem", rekla mi je Dragana tada. Ona je od tog momenta počela da proganja Mimu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Kako dalje navodi isti izvor, nije bilo noći da nije bila kod Mime u vinariji. Od Dragane čovek nije mogao da živi. Upadala je i pravila se kao da se znaju 100 godina. Često je sedala za njegov sto bez pardona. On je bio fin, odmeren i kulturan, nije pokazivao da smeta i da mu je nelagodno.

Upala je u lokal u starom gradu u Budvi i umalo nije pretukla devojku s kojom je glumac pio piće

- Mislim da mu se svidela, ali da nije hteo ništa. Onda je jedne večeri Dragana napravila skandal neviđenih razmera. Videla je da Mima sedi sa ženskom osobom, nešto su pričali. Poludela je kao nikada. "Ko je ona kurava sa njim? Ona će da sedi tamo, e neće. Ima da joj napravim kašu od glave. Vidi kako je jeftina. Izgleda kao trandža", ponavljala je ona sve vreme točeći vino u svoju čašu. Kada je bila prepijana, ustala je teturajući se i došla je do Miminog stola. Počela je da galami i unosi se devojci u facu. Bilo je strašno, ja nisam uspela da je sprečim. Padala je, a Mima ju je pridržavao da se ne polomi. Devojka je bila u šoku. Gledala je Draganu uplašeno. Psovala ju je i krenula je da je počupa. Tada ju je Mima izveo napolje, a meni je rekao da zovem taksi. Ma bilo je užasno, završava Draganina drugarica koja je sve vreme bila sa njom.

Nakon ove scene Dragana više nije odlazila kod Mime u vinariju jer ju je bila sramota zbog svega što mu je priredila. Mi smo pozvali Mimu da nam potvrdi ovu priču, ali on se nije javljao na telefon, a nije ni želeo da nam odgovori na poruku.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zadrugarka razdvojila Eda od žene i dece!

Mitrovljeva je Edu Fetića smuvala kada je čula da je pun para uprkos tome što je znala da ima ženu i decu.

Ona je u to vreme još bila sa mužem Sinišom, ali je Edu spazila i odlepila je za njim, još kad je čula da je veoma bogat, odmah ga je zavela. On je zbog nje zaboravio i na ženu Zilhu i na troje dece. Ušao je za njom u rijaliti glavom bez obzira i sve je slepo sluša.

Foto: facebook.com/Sinisa Dragutinovic

Dragana varala muža Sinišu sa dvojicom!

Dragana je bila u braku sa Sinišom Dragutinovićem, a varala ga je sa Pavlom Jovanovićem i Edom Fetićem.

Kada je videla da mu više nije interesantna i da on gleda mlade i zgodnije, Dragana je počela da švrlja da mu se osveti. Prvo se spanđala sa Pavlom Jovanovićem, a onda i sa Edom Fetićem. Ona je Siniši dva puta nabila rogove, ali on je prelazio preko svega do jednog momenta.

Foto: instagram.com/dragana_mitar

Mitrovljeva se pere od epiteta sponzoruše!

Učesnica "Zadruge" poriče da je nekada pričala da je sponzoruša i da obožava pare.

Dragana sada kaže kako nije znala da Edo ima novca i da je sa njim ušla u vezu jer joj se dopao kako izgleda. Ali svi pamte kako je u "Zadruzi 2" sa ponosom isticala da je sponzoruša i da se loži na pare, te da jedino može da bude sa tipom koji ima keš.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stanko

03.03.2020 11:56

Nije proganjala samo one koje nije srela.