Koronavirus?! Dok su Gagi i Luna u Zadruzi ni ne slute šta se dešava u njihovoj porodici!

Autor: Pink.rs

Zadruga

03.03.2020

20:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok su Luna i Gagi Đogani u Zadruzi, život van rijalitija teče normalno za njihove rođake, koji moraju da rade. Đole Đogani i njegova žena Vesna Đogani dosta putuju ovih dana zbog poslova, a opasnost od korona virusa stalno je prisutna.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Gagi i Luna

 - Mi vikendima putujemo baš puno. Ne oseća se neka velika tenzija, recimo išli smo preko Frankfurta za Dizeldorf, a kako je Frankfurt, pored Amsterdama, najveći aerodrom u Evropi, neko nosi, ali većina ne nosi maske i ponašaju se normalno. Edukacija fali mnogima, ne možeš da izbegneš neke stvari u životu ali u toku zime ljudi moraju bolje da se hrane, da unose hranu koja jača organizam i imunitet, ako je imunitet jak mnoge bolesti i virusi samo prođu pored njih a da nisu svesni da su to učinili upravo zbog toga, prevencija je i znati neke sitne, bitne stvari - kaže Đole.

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić
Vesna i Đole

Evo kako se zaštititi od virusa po Đoletovom receptu.

- Recimo pranje ruku, izbegavati pozdrav rukama i ono klasika svi se nešto grle i prilaze jedni drugima u zagrljaj, bar u ovom periodu budite kao Japanci. Ne treba istresati nos do kraja, nego ovlaš, to štiti, pijuckati vodu i puno voća i povrća... Udahnuti vazduh duboko, zadržati i brojati do 10, ako se zakašljete ili vas nešto boli, to je znak da treba kod lekara. Ako ne, opustite se i živite život.. Naravno to je moj način, svako individuolno radi po svom - izjavio je Đole pa dodao:

- Što se tiče pozdrava, čovek je energetsko informativno biće, rukama se prenosi i energija i bolesti, sve ide od ruku, ko mnogo putuje može staviti rukavice. Nikola Tesla se, recimo, nije pozdravljao ni sa kim - zaključio je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading