(VIDEO) Nikad nisam podržao vezu! Gagi progovorio o Marki i Luni, pa potkačio i Pešićevu!

Autor:

Zadruga

04.03.2020

18:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom ovog popodneva na radiju ''Amnezija" polemisalo se i o tome da li je Gagi Đogani podržavao Marka Miljkovića i Jelenu Pešić da započnu vezu pre nego što je u Belu kuću ušla njegova ćerka Luna Đogani, koja je u tom periodu bila u lošim odnosima sa Miljkovićem.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Gagi i Marko

Gagi je istakao da nikada nije bio za to da Marko i Jelena započnu vezu, pa istakao da se nada da će Luna i Marko što duže biti u ljubavi.

- Ja nikada nisam podržavao vezu Jelene i Marka. Ne, ne... Nama se jednostavno sklopila energija i danas se družimo. Jelena je ista. Sada ispada da ja stojim na njenoj strani. Od prvog dana smo super. Ona se nijednog momenta nije promenula u svom ponašanju. Eto, spojili smo se, družili smo se. Ne osećam nikakvu krivicu. Sve je u najboljem redu. Ne vidim nikakav problem. To je to - govorio je Gagi.

- Ja bih voleo da Luna i Marko opstanu. Navijam za ljubav. Ja se neću mešati, ali oni dobro znaju da sam ja tu sa njima i rekao sam im da malo obrate pažnju na mene, jer sam tu, i da imaju malo više obzira prema meni, jer bi meni bilo neprijatno da gledam scene iz ''Zadruge 2''. Mislim da će malo bolje da funkcionišu i da se slažu - pričao je Gagi o Luni i Marku.

Evo kako je to izgledalo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading