(VIDEO) SLOBO, ČEKAMO TE DA NAM ZAPEVAŠ! Pešićeva provocirala Lunu? Đoganijeva popi*dela, pa rekla nešto što je sve zgranulo!

Autor:

Zadruga

05.03.2020

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanovnici rijaliti programa "Zadruga 3" ovog popodneva odgovaraju na pitanja koja su im postavljali gledaoci na zvaničnoj RTV Pink - Fejsbuk stranici, a koja zadrugarima čita voditelj Milan Milošević.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jelena Pešić

Kada si sedela sa Karićem, Šopićevom i Janjušem, toliko si puta prizivala Slobu Radanovića da peva za - - Janjušev rođendan. Da li je to zbog Lune ili zato što odjednom naprasno voliš Slobu? - glasilo je pitanje za Jelenu Pešić.

- Janjuš je pitao "Bulat ili Sloba", ja sam rekla: "U tom slučaju Sloba". Nikakvo aludiranje da bi se Luna osećala loše. Ja volim kako dečko peva - rekla je ona.

- Neću nikome da dajem marketing. Ta priča Sloba i ja, ne znam čemu to... Slobo, čekamo te da nam zapevaš pesmu "Kocka" - rekla je Đoganijeva.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jelena i Luna

- Luna nikada nije prebolela Slobu. Ona je to uradila iz osvete, zato što je bila najstrašnije ponižena od strane Slobe i čula je i da ima devojku i da je sa Kijom u korektnim odnosima. Pa je svoju pažnju usmerila ka nekom drugom kako ne bi patila, Sloba je i dalje njoj u mislima - rekla je Miljana.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Sloba Radanović

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dejan

05.03.2020 20:01

Sloba ne bi smeo da odbije da zapeva u Zadruzi.