Miljković misli da mu je devojka luda! Marko: Luna je psihički bolesnik!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Miljković nazvao je svoju devojku Lunu Đogani psihičkom bolesnicom pred Jelenom Pešić, sa kojom je do Luninog ulaska u Imaginarijum imao veoma blizak odnos. Gledaoci "Zadruge" preksinoć su postavljali pitanja učesnicima rijalitija, a jedno od pitanja otkrilo je Luni šta je Marko pričao sa Jelenom njoj iza leđa.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko i Luna

Pitanja je, kao i svaki put, zadrugarima prenosio i čitao voditelj Milan Milošević, a ono koje je upućeno Marku i napravilo pometnju glasilo je:

- Marko, rekao si Jeleni da ćeš u izolaciji imati psihičkog bolesnika, da bi na kraju sa tim bolesnikom završio u krevetu. Zbog čega - pročitao je voditelj pitanje za zadrugara, a on se pravio da nema pojma o čemu se radi.

 Hoćeš li da ti ja pokažem kakav sam psihijatar u emotivnom smislu, pitala je Đoganijeva Marka

 

Marko: Ne sećam se! Zaista se toga ne sećam.

Jelena: Kada je bio izbor potrčka, rekao si da je otvorena ordinacija i da ćeš imati pacijenta. Mi smo se tu zezali, on je tu sam rekao da je psihijatar.

Luna: Mislim da je to bila šala. Nije bitno da li je u pitanju Jelena ili bilo ko. Bez veze mi je što sam ja u pitanju. Ja sam izlečena pre šest meseci, a bila sam psihički bolesnik. Nema potrebe da se bilo ko bavi mojom psihom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

Luna Đogani je, odmah nakon saznanja da ju je njen dečko nazvao psihičkim bolesnikom, rešila da se suoči sa njim i kaže mu da to nije korektno. Miljković se sve vreme pravdao da je sve to bilo deo igre i da ju je nazvao pacijentom.

Luna: Čim se ti meni podsmevaš, to ukazuje na to da tako i misliš.

Marko: Ona je rekla: "Ti imaš novog pacijenta za ordinaciju" i ja sam to potvrdio. Psihički bolesnik nisam sigurno rekao. Svakako je to zezanje. Rekao sam Miljković, doktor opšte struke i psihijatar.

Luna: Hoćeš li da ti ja pokažem kakav sam psihijatar u emotivnom smislu.

Podsećamo, nakon prve sezone "Zadruge" Luna Đogani je zbog stresa koji je preživela usled afere sa Slobodanom Radanovićem pričala za medije da se bori s depresijom. Takođe, pisalo se da je popila prekomernu dozu lekova u cilju da naudi sebi, te da je završila na ispiranju želuca. Osim toga, Luna je i tokom druge sezone "Zadruge" pričala javno da redovno posećuje psihijatra, koji je zbog nje dolazio u Imaginarijum, kao i da pije antidepresive.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija: Luna je došla da se ponižava!

Marija Kulić sasula je Luni Đogani sve u lice i rekla joj da je ušla u "Zadrugu" da se ponižava zbog Marka Miljkovića.

- Ovo poniženje sa Lunine strane je katastrofa. Videla je sve, svima je jasno. Ja ne znam šta je trebalo da rade Marko i Jelena da bi Luna shvatila da je Marko ne voli. On je 24 sata bio sa ovom Jelenom. Ozbiljni su, nisu balavci... I te kako su radili na tome. Svima je jasno da bi odnos između Marka i Jelene išao u tom pravcu da je pitanje dana kada će da se poljube. Luna je utrčala ovde i ona misli da će on tako da je poštuje. Meni nje nije žao. Ona treba da prođe kroz ovo jer je isto to uradila Kiji - rekla je Marija.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Brendon: Mensure, dobićeš u bulju!

Stefan Karić i Mensur Ajdarpašić celog dana su forsirali Brendona Radonića da prizna da je gej. Onda je on zapretio silovanjem dečku Mine Vrbaški.

Karić: Jesi razmišljao nekad da priznaš šta si, Brendone.

Mensur: Stidi se, bre, toga.

Brendon: Ja sam purpurno, egzotično biće.

Mensur: Pita te voliš li u bulju ili gde voliš.

Brendon: Dobićeš ti u bulju kad izađeš napolje, a od mene možeš da dobiješ samo mentalnu torturu s obzirom na to da si vulgaran i bezobrazan. Ne možeš sa mnom tako da se ponašaš, odvratan si. Šta te zanima, Kariću, šta radim u krevetu, šta ti nije jasno, rekao sam ti da imam dva-tri puta dnevno seks, šta je problem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Brka

07.03.2020 19:04

I Miljković je lud, samo mu to nisu kazali.