(VIDEO) Sateran u ćošak konačno priznao: Janjuš uživo u emisiji progovorio o prevari žene!

Autor:

Zadruga

07.03.2020

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević je danas u zadatku Velikog šefa, da zadrugari odaberu najlojalniju osobu, izabrao Ivanu Šopić, ali je upravo uživo u emisiji priznao svoju neveru prema supruzi.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko Janjušević Janjuš

- Jedino u životu može da ti bude porodica, to sam ja osetio više puta, ovde se samo gleda kako će te sj*bati. U prvoj sezoni nije bilo ovako, ovo nigde nema. Ovde je takva sujeta, ljudi se takmiče da bi dobili pitanje i klip, to je najbitnije, traže kadar. Ja sam rekao da će se ovde izmenjati 50 prijateljstvava, do kraja se niko ni sa kim neće družiti, bitna je završnica. Kad budete izašli iz Zadruge, shvatićete da ćete imati možda dve, tri osobe sa kojima ćete se čuti. Iz Zadruge 1 je Filip jedina osoba koja mi je bila prijatelj, Đekson, Mića isto. Kad mene neko izda da sam ja nekog uhvatio za s*su, ili d*pe, da sam nekog poljubio, boli me k*rac. Ja sam tri, četiri osobe uhvatio za d*pe, i jedno tri osobe sam uhvatio za s*se i prirodne i veštačke. Niko odavde ne izlazi čist. Izabraću najnelojalniju osobu, ona je čirlidersica tima "Šark", ona je kapiten te ekipe šark znači ajkula, nju ću izabrati, ona je fan rijalitija bila, nije normalna - rekao je Janjuš, aludirajuši na Šopićevu.

- Ti ćeš na kraju Zadruge da budeš moj fan, sve više si moj fan - rekla je Ivana Šopić.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading