SVE UNAPRED SMIŠLJENO! Vukli roditelje i naciju za nos: Otkriveni šokantni detalji Luninog i Markovog plana kako bi se dokopali novca!

Autor: Milica Veljković

Zadruga

09.03.2020

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani i Marko Miljković odglumili su pomirenje pred kamerama "Zadruge 3", a sve s ciljem da obmanu naciju i na konto obnovljene romanse donesu sebi zaradu. Milioni gledalaca kraj malih ekrana razočarani su činjenicom šta su sve njihovi favoriti spremni da urade zarad novca.

RepublikaFoto: e-stock
Marko i Luna

Naime, istina je da su se njih dvoje pomirili na dan kada je trebalo da proslave godišnjicu veze započete u prošloj sezoni rijalitija, 14. januara. Dugogodišnji rijaliti-učesnik pod pritiskom novinara rešio je progovori o paklenom planu.

- Pomirili smo se tajno 14. januara, ali kada sam prihvatio poziv za "Zadrugu", seli smo da popričamo ozbiljnije i došli smo, ipak, bilo je naporno, krili smo se od svih, pre mog ulaska u "Zadrugu" smo imali ozbiljan razgovor - rekao je Miljković.

Đoganijeva je upozorila Marka da sve kaže kako je bilo, a onda je i sama objasnila šta se dešavalo pre ulaska u treću sezonu "Zadruge".

Dogovorili smo se da ćemo opet da se viđamo, ali da za to niko ne zna, rekla je Đoganijeva

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

- Mi smo raskinuli u decembru i nismo se čuli mesec dana. Javio mi se 14. januara, tada bi nam bilo godinu dana. Operisala sam kuče, bila sam katastrofa. On se javio, bilo mi je teško. Pristala sam, sve je bilo emotivno, kao da smo se prvi put videli u životu. Dogovorili smo se da ćemo da pokušamo da se opet viđamo, ali da za to niko ne zna. Tad smo počeli da se viđamo, imamo ogroman pritisak. Marko me je pitao da li želim da uđe kao zauzet muškarac ili kao slobodan, pa da vidimo posle pet meseci na čemu smo. Ja sam kao glupača rekla da uđe kao slobodan i rekla sam: "Šta bude, biće." Njega je to zabolelo. Bio je razočaran. Smatram da sam pogrešila kada sam to rekla. Ja ga volim takvog kakav je, ne mogu po svojim emocijama. Smatram da me nikada ne bi izdao - rekla je Luna u emisiji "Pitanja novinara".

Marko i Luna otišli su korak dalje sa svojom prevarom, pa kako bi ubedili sve u priču, naveli su da čak ni roditelji nisu znali za njihov dogovor.

- I moj tata je saznao ovde, žao mi je - rekla je Luna.

Podsetimo, Marko Miljković postao je ravnopravni član "Zadruge" 2. februara, a Luna je 1. marta za honorar od 100.000 evra pristala da bude samo deo rijalitija, bez mogućnosti da pobedi. Navodno pomirenje odglumili su samo dan kasnije, što je mnoge zbunilo budući da je pevačica napolju govorila da je Miljković ne zanima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mirko

09.03.2020 08:05

Svi kompletno glume i lazu. Cuj Anabela nije znala, a Luna kaze krila se sa Markom svaki dan, 24 sata. Pa sta, onda nije videla mamu mesec dana, mama je trebala da prijavi njen nestanak? Hajde bre koga vi lazete.

Odgovori 15 1
Ozren

09.03.2020 10:19

Sve glume i lažu. Mrzim lažove.

Odgovori 13 1