ŠOK! Đoganijeva varala Miljkovića dok je bio u "Zadruzi": Luna varala Marka sa Volkovim!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica rijalitija "Zadruga 3" Luna Đogani varala je dečka Marka Miljkovića sa fudbalerom Vladimirom Volkovim, ekskluzivno saznaje Rijaliti!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

Novopečena pevačica i rijaliti-zvezda upoznala je ovog zavodnika preko zajedničkih prijatelja koji obožavaju da izlaze po restoranima i kafićima po čuvenom kvartu Vest65. Iako se u početku sve svodilo na gledanje i flertovanje, kasnije je preraslo u pravu seks-avanturu. Naime, Luna je sačekala da Miljković uđe u "Zadrugu", a onda se brže-bolje bacila u naručje Volkovu, s kojim se viđala sve do ponovnog ulaska u "Zadrugu".

RepublikaFoto: instagram.com/marko.miljkovic
Marko i Luna

- Đoganijeva i Marko su napolju stalno imali neke razmirice i svađe. Nekada su znali da se posvađaju u pola noći, pa da pobegnu jedno od drugoga i ne viđaju se po nekoliko dana. Iako je glumila da je ucveljena i da kod kuće plače i tuguje što ne viđa svog dečka, Luna je radila potpuno druge stvari. Ona je skitala sa drugaricama i bančila po kafićima gde Marko nikada ne zalazi. Sređivala se, a njemu je glumila da spava. Tako je jedno veče bila sa nekim opasnim devojkama u prestoničkom kafiću gde je bio i Volkov sa dva drugara. Te devojke su poznavale fudbalera, pa su bile pozvane da zajedno sa Lunom sednu u njihov separe. Luna nije razmišljala, želela je da izbliza vidi tog zavodnika fudbalera za kojim je poludelo pola estrade. "Uf, on je baš lep. Kad sam osetila miris njegovog parfema, naložila sam se toliko da bih ga odmah zaskočila. Jasno mi je kad je Sandra Afrika rekla da je švaler i da vara devojke. Kako i da ne vara kada je ovakav frajer", rekla mi je Luna kad smo bile u toaletu - kaže jedna od devojaka koja se tada našla s njom u restoranu.

 Imali su mnogo veliku strast i seks im je bio fantastičan

 

Kako je veče odmicalo, Volkov je sve vreme muvao Đoganijevu, ali ona je glumila ludilo, nije želela da ispadne da je laka ženska. On je nakon toga počeo da joj piše na Instagramu da je lepa i da želi da mu ona bude devojka, da je odlepio za njom i da bi se odmah oženio njome i napravio je kraljicom grada. Luna je odgovarala smešcima, kratkim porukama jer se plašila da poruke mogu da procure. Kada je Marko ušao u "Zadrugu", Luna je Vladimiru dala broj da bi mogli da se čuju. Marko nije prenoćio u rijalitiju, a Luna je već naskočila na novog dečka.

RepublikaFoto: instagram.com/vovavolkov666
Vladimir Volkov

- Čuli su se i videli. Haos je nastao od bujice strasti. Nije više mogla da glumi sveticu kad se videlo da želi da bude s njim. Nisu izlazili iz stana tri dana i tri noći. Luna kaže da je seks bio maratonski. Čak je i jedan nastup otkazala kako bi bila sa Volkovim taj vikend. Oboje su odlepili jedno za drugim. Ona je znala da će morati da uđe u "Zadrugu" da rastavi Marka od Jelene Pešić i ovo joj je bila prilika da pobegne od nečega novog što je nesvesno započela. Nakon nekoliko zajedničkih nedelja provedenih u ljubavi i seksu, Luna je bez pozdrava pobegla od Vladimira u "Zadrugu" da povrati dečka Miljkovića - završava ženska osoba bliska Luni Đogani.

Mi smo pozvali Volkova, ali se on nije javljao na broj poznat redakciji, a nije odgovorio ni na poruke.

Foto: instagram.com

Bio sa Sandrom Afrikom, Kajom, Marijom Anom...

Vladimir Volkov poznat je kao jedan od fudbalera koji se loži na pevačice i dame sa javne scene.

On je jedno vreme bio u zagrljaju Sandre Afrike, koju je varao na svakom koraku. Tu je bila i pevačica Marija Ana Smijanić. Šuškalo se da su se zbog Katarine Živković rastali on i Afrika, a na spisku pevačica bila je i Kaja Ostojić, ali i starleta Ana Marija poznata po tome što je dobila batine od bivšeg voditelja Vladimira Stanojevića.

Đoganijeva i Miljković obmanuli naciju!

Gledaoci su primetili da se Luni Đogani i Marku Miljkoviću ne poklapaju priče kad je njihov odnos u pitanju.

- Rekao si Luni da vam se priče ne poklapaju, ko laže, Luna ili ti - glasilo je pitanje za Marka Miljkovića.

- Lažemo oboje, ali bitno je da emocije ne lažu, a ja znam da su emocije iskrene - odgovorio je Marko.

- Zadrugarima neke stvari između nas nisu jasne, ali oni to i ne moraju da znaju. Biće vremena da svi čuju - rekla je Luna, a zatim potvrdila da su se njih dvoje pomirili još 14. januara, ali su to krili od svih i tako obmanuli javnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Stanko

10.03.2020 12:02

U Zadruzi 2 nije mogla da spava bez Marka. Kada su izašli nije mogla da spava sa Markom. Živela seksualna sloboda!

Odgovori 22 0
branka

10.03.2020 14:44

Mi koji poznajemo Lunu samo mozemo da mislimo da vam je ovo ispricala Kija jer ovo ne moze biti istina.

Odgovori 0 14
Deki

10.03.2020 18:19

Varala ga i sa Gastozom. Kod Gastoza na slavi bila i kod njega prenoćila.

Odgovori 12 0