Ivin bivši i Vrbaški bili bliski pre tri godine: Karić i Mina imali se*s kod Šijana u bazenu!

Autor: Irena KARIĆ

Zadruga

10.03.2020

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Vrbaški i Stefan Karić od javnosti kriju da su bili u seks-šemi! Naime, ova kratkotrajna afera desila se pre oko tri godine u letnjem periodu. Sin pevačice Goce Božinovske Mirko Šijan poznat je po organizovanju žurki na bazenu svoje kuće u Surčinu, na kojima prisustvuje veliki broj njemu dragih ljudi, a njegov parti obiluje velikim količinama alkohola, ukusne hrane i kvalitetnog provoda sa zgodnim i atraktivnim devojkama. Šijan je jedne večeri odlučio da napravi žurku, a među planiranim gostima bio je jedan od njegovih najboljih drugova Stefan Karić, ali ne samo on već i jedna od najomraženijih zadrugarki, prema mišljenju javnosti, Mina Vrbaški.

RepublikaFoto: RTV Pink
Mina Vrbaški

- U jednom trenutku na toj Šijanovoj žurki Vrbaški i Karić su ušli u priču. Stefan je poznat kao veoma kulturan i vaspitan momak koji je devojkama zanimljiv jer je drugačiji u odnosu na ostale muškarce, koji su veoma smišljeni u namerama prema ženama. Tako je bilo i te večeri kada su se videli na zajedničkom partiju kod Šijana, videla sam da je bio ljubazan prema Mini. Kao i uvek, Stefan je bio pravi džentlmen i mogla sam da primetim da je cele večeri bio nasmejan i dobro raspoložen - ispričao je izvor blizak Šijanovom zajedničkom društvu i dodao:

- Mina je neko ko iskreno govori o najintimnijim detaljima iz svog života, voli da se poverava čak i ljudima koje ne zna previše dobro jer joj je lakše da sa nekim podeli svoju priču. Verujem da je tako bilo i te večeri jer sam mogla da vidim da su dugo diskutovali o nečemu. Mogu samo da pretpostavim da je bilo reči o Mininoj životnoj priči i o tome zbog čega se bavila prostitucijom.

Ljubili su se i seksali u bazenu skoro sat vremena! Uopšte se nisu obazirali da li ih neko gleda

 

RepublikaFoto: instagram.com/karic_stefan
Stefan Karić

I jedno i drugo vole da ponekad popiju i priušte sebi momente relaksacije, nizalo se jedno za drugim pićem i alkohol je učinio svoje. Počeli su da se ljube, a u jednom momentu Stefan je pogledao oko sebe ne bi li se uverio da ih niko ne gleda. Naravno, svi su bili pripiti i niko nije preterano obraćao pažnju na ljude oko sebe.

- Mina je bila u kupaćem, a Karić je isto imao bokserice za kupanje. U jednom momentu je skočila u bazen, a pridružio joj se Stefan. Ljubili su se i seksali u bazenu skoro sat vremena! Uopšte se nisu obazirali da li ih neko od nas gleda. A, iskreno, na takvim žurkama kod Mirka niko ni ne gleda preterano ko sa kim ide jer su svi pijani i svašta se dešava - kaže naš izvor koji je te noći bio kod sina Goce Božinovske u kući.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Karić bio sa Kijom Kockar

Stefan Karić je javnosti poznat i po ljubavnim odnosima i vezama sa damama sa estrade, pa se na tom spisku našla i Kristina Kija Kockar. Miljana Kulić je na početku rijalitija ispitivala Stefana o ljubavnom odnosu njega i Kristine.

- Ona je u "Zadruzi 1" pričala da je spavala kod tebe - rekla mu je Miljana.- Pisalo se da je spavala kod mene, ali se znamo samo ovako - pričao je Stefan.

- Ko sad laže - upitao je Marko Đedović.

- Neka bude da ona laže - izjavio je Karić.

 Sve seks-egzibicije Vrbaški sa zadrugarima

Mina Vrbaški promenila je nekoliko partnera pred višemilionskim auditorijumom. Prvi na meti bio je Nemanja Đerić Đekson, a poslednji za sada Mensur Ajdarpašić iz Crne Gore. Ovo je spisak njenih rijaliti-izabranika.

- septembar 2017. Đekson

Prvi zadrugar kojem nije odolela, nisu se obazirali na kamere, a priliku da vode ljubav iskoristili bi na svakom koraku

- jun 2019. Savo Perović

Dok je još trajala žurka, Mina i Savo su se zabavili u bazenu, a nakon toga se još žešća akcija odigrala u sobi za rehabilitaciju.

- novembar 2019. Tomislav Toma Panić

Mina je bila uverena u opstanak veze sa Igorom Terzićem, pa mu je obećala da neće ulaziti u ljubavne veze tokom boravka, međutim, datu reč je pogazila upravo sa nekadašnjim modelom Tomom Panićem, koji je kasnije uplovio u turbulentnu vezu sa Nadeždom Biljić.

- novembar 2019. Vladimir Tomović

Njihov odnos mogao bi se opisati kroz odnos toplo-hladno. Preko dana bi se posvađali i ne bi komunicirali, a u večernjim časovima bi se sve potpuno preokrenulo. Mina je želela vezu sa zgodnim Crnogorcem, ali to joj nije pošlo za rukom.

- januar 2020. Mensur Ajdarpašić

Vladimir Tomović pao je u zaborav i njeno srce osvojio je Ajdarpašić. Njihovu romansu obeležile su brojne svađe koje bi se završavale i lupanjem stvari po Imaginarijumu, nakon čega bi se pomirili uz uzdahe zadovoljstva.

ATF 2: Mina javno priznala da se bavila najstarijim zanatom

Prošle godine učesnica rijalitija sa skandaloznom prošlošću priznala je u programu uživo da je odlučila da naplaćivanjem seksualnih usluga zaradi za život.

- Bila sam kurva, prošla sam mnogo toga u životu. Uopšte mi nije bilo lako da pređem neke stvari. Ali sam zato sad mnogo normalnija i poštenija. Je*ala sam se za pare zato što moji kući nisu imali novac. Ja sam taj novac donosila. Izašla sam iz svega toga i veruj mi... ne mogu - kroz suze je priznala Mina. Kurva sam i je l' mi fali nešto? Je l' ovde nešto loše radim? Prerano sam otišla iz kuće. Izgubila sam kontrolu nad sobom... Želim da se izvinim svojoj porodici što ovo ovako saznaje - ispričala je tada Vrbaški.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dina

10.03.2020 21:38

Zaboravili ste Ervina, Marka Markovica i Jocu... Možda sam i ja nekog zaboravila ?