(FOTO) JEZIVA SCENA U BELOJ KUĆI: Nakon tablete koju je popio, Mensuru kenula pena da izlazi iz usta!

Autor:

Zadruga

10.03.2020

16:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protekle noći došlo je do opšteg haosa kada su zadrugari u emisiji "Pretres sa Milanom" otkrili Mensuru Ajdarpašiću da se njegova devojka Mina Vrbaški sve više zbližava sa novim učesnikom Lukom Belićem.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mensur Ajdarpašić

On je skočio kao pomahnitao, pa počeo da razbija sve što mu se našlo na putu, a od besa i plača mu je išla pena na usta.

Ta scena je šokirala sve gledaoce, pa su počeli da pišu mnoge komentare od kojih su neki da mu je pena išla navodno od neke tablete koju mu je dala Zorica Marković.

Dok mnogi komentarišu da mu je dala običan Kafetin, a da mu je pena išla iz besa, ovi drugi misle da mu je učesnica dala neku drugu tabletu koja mu nije prijala, pa je on zapenio.

- Kakvu tabletu je Zorica dala Mensuru? Zašto je imao penu na ustima - glasilo je pitanje vernih pratioca ovog rijalitija.

Foto: facebook.com/Zadruga - Pink.rs
Komentar koji je napravio pometnju

Međutim, on je danas objasnio u razgovoru sa Minom Vrbaški da je malo više popio na njenom rođendanu, pa popio Kafetin na prazan stomak, a ona mu je zbog toga pozlilo i da se čak većine događaja od protekle večeri i ne seća.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dera

10.03.2020 22:05

Gladan se brzo i lako napije.