GLEDALA JE RIJALITI I UZDISALA ZA NJIM: Janjuš varao ženu sa Pešićkom, prštalo sve od se*sa, a evo kako su se upoznali!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Pešić i Marko Janjušević Janjuš kriju od javnosti i ostalih zadrugara da su imali seks-avanturu i da su odlepili jedno za drugim!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official/e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Jelena Pešić i Marko Janjušević

Njih dvoje su se upoznali u avgustu prošle godine i to posredstvom bivše učesnice "Zadruge" Rade Kikić. Naime, ova devojka ih je spojila na starletino insistiranje jer je ona košarkaša gledala na TV i veoma joj se dopao. Kako je Radu dobro poznavala, ona joj je bila spona do njega.

- Jelena je devojka koja je direktna, konkretna i nema problem da pristupi nekome kada joj se dopadne, ona je takva. Uvek je u izlascima imala najbolje momke jer se nije stidela da im da signal ili da im pošalje piće ako joj se dopadnu. Tako je bilo i sa Janjušem, koga je videla samo na Pinku. Gledala je rijaliti i uzdisala za njim. Bio je muškarac njenih snova. Ona voli visoke, ružnjikave i duhovite. "Leptirići mi prorade kad vidim ovog Janjuša. Jeste ružan mnogo, ali mene ta njegova ružnoća loži do besvesti. Imala bih seks sa njim dan i noć. Samo mi se ne dopada što ima ženu - rekla mi je Jelena jednom prilikom - tvrdi naš sagovornik.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jelena Pešić

Jelena nije znala kako da dođe do Janjuša, a želela je na sve načine. Onda se "Zadruga" završila i svi su bili slobodni do sledeće. Setila se svoje stare drugarice Rade Kikić i odmah je preko nje dogovorila druženje.

 Jelena: On vara ženu. Ja ispadam kurva i budala. Ne smem sebi ovo više da radim. Moram da ga izbrišem da ne bih imala probleme

- Rada joj je rekla da će je spojiti sa Janjušem čim bude mogla. Prilika se ukazala i oni su otišli na piće. Jelena je odmah počela da zavodi Janjuša. Gutala ga je pogledom, pipkala nogama ispod stola, a kada je Rada otišla u toalet, napala ga je kao luda. Izvatala ga je po celom telu kao da nikad muško nije videla. Onda je pao dogovor da se vide nasamo - kaže naš izvor.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko Janjušević Janjuš

Kako dalje navodi isti sagovornik, stan na dan bio je idealno rešenje da ih niko ne vidi. Haos je trajao cele noći. Prštalo je sve od seksa. Nisu izlazili 24 časa iz apartmana.

Bivša učesnica "Zadruge" Rada Kikić spojila je Janjuševića i Pešićku

- Nisu ništa ni jeli ni pili. Onda je Janjuš morao da ide kući kod žene, što je Jelenu osvestilo u momentu. "Pa on je oženjen, budaletino. Šta će ti takav muškarac. Šta će ti varalica. On vara ženu. Ti ispadaš kurva i budala. Ne smem sebi ovo više da radim. Moram da ga izbrišem da ne bi imala probleme", rekla mi je ona, a onda je blokirala Janjuša na svim mrežama. Oni se za sada ignorišu pred kamerama i prave se da se ne znaju, ali pitanje je kada će Jelena pući emotivno i sve priznati - završava njena drugarica koja je i više nego upućena u Pešićkin život.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jelena zavodi Miljkovića!

Jelena Pešić bacila je oko na Marka Miljkovića i ne odustaje od njega. Ona je odmah počela da ga zavodi čim je kročio na imanje u Šimanovcima. Kada je počeo da reaguje na nju, približila mu se i sada se ne odvaja od njega. Ipak, kako je Luna Đogani ušla u "Zadrugu", Jelena se malo primirila, ali samo dok ne vidi kako će se odvijati stvari između Đoganijeve i Marka.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Janjuš prevario ženu sa Ivanom Šopić!

Marko Janjušević Janjuš odlepio je za starletom Ivanom Šopić, zbog koje je završio i kod psihologa.

Naime, ova plavuša ga je zavela, imali su seks, a onda je njega počela da grize savest. Shvatio je da ne želi da njegova žena Ena gleda kako se on zaljubljuje u drugu ženu. Presekao je, ali je morao da ide kod psihologa na seanse.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milko

10.03.2020 19:13

Ne verujem u to.