(FOTO) MONSTRUOZAN MARKETINŠKI TRIK: Luna i Marko manipulišu nacijom, sve je počelo mnogo ranije, a ovako izgleda CEO njihov plan?!

Autor:

Zadruga

10.03.2020

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Miljković i Luna Đogani su nedavno objavili da su slagali naciju i svoje roditelje, te da su krili od svih da su se pomirili.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko i Luna

Za to nije znala ni Anabela Atijas, koja je jasno Luni stavila do znanja, preko rođendanske čestitke, da je ljuta na nju. Međutim, na društvenoj mreži Fejsbuk, stranici "Zadruge", pojavio se navodni detaljan plan Marka i Lune, koji pokazuje kako su odlučili da uzmu što više novca, jer su oboje bili navodno švorc.

- Šta je istina o dogovoru Lune i Marka? - pisalo je na početku objave na Fejsbuk stranici.

- Vreme je da se kaže istina, koju normalno nećete čuti od kamenjarki (Miljkovićke), niti od lunjatorki, ali zato postoje ljudi, koji to znaju i koji su mi preneli celu priču. Prenosim vam je u celosti, a vi ocenite da li je istina. - nastavlja se u objavi.

- Luna i Marko su imali žestok sukob početkom decembra, jer je Luna nekoliko puta nastupala u lokalima u Makedoniji, kod gazda, kojima je lično Gastoz sugerisao da je zovu. To Marku nije godilo i došlo je do žestoke svađe i pravog razvoda. Oko 15-og decembra, je usledio poziv Marku da uđe u "Zadrugu 3" i on to odbija ... ali... krajem decembra, Marku na vrata kucaju poverenici i zelenaši, tražeći mu da vrati dugove. Za to vreme je Luna mnogo potrošila za spotove i plaćanje novinara da je hvale, tako da je i ona ostala bez para. Marko to saznaje preko Luninog menadžera, koji mu prenosi i informaciju da nijedan jedini klub, ne traži Lunu da peva. - navodi se u objavi na Fejbuk stranici Zadruge.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Luna i Marko

- Polovinom januara, Marko se javlja Luni i kaže joj sledeće: "Mislim da imam rešenje za naše probleme". Viđaju se i on joj predlaže ponovni ulazak u Z3 ali da malo "tvrde pazar", da bi što više iščupali od produkcije. Normalno, Luna pristaje i zbog toga prećutkuje Anabeli istinu, koja je zaista verovala da će Luna postati pevačica a ne rijaliti j*bačica. Marko dobija 40.000 evra od produkcije za ulaz i ugovor bez kazni, iako je on tražio 65000... Dobijene pare su mu dovoljne da namiri skoro 80% dugova i on to prihvata. Luni nude 20.000 za tri meseca, ali Marko joj kaže da odbije, već da sačeka da on u kući kao smuva neku devojku, pa onda da uđe... Prvi pik im je bila Iva, jer su smatrali da ona kao devojka sa burnom prošlošću, najpre može da nasedne na njegovu pažnju... Druga pikirana osoba je bila, nećete verovati Mrljana (Miljana).... Ulaskom, Marko dobija korpu od Ive, i pre Mrljane se pojavila ni od kuda Jelena... Luna "panično" zove produkciju da kao to ne može da gleda, ali oni joj i dalje nude samo 25.000 za ulazak što ona odbija. Nakon izlaska Gavrića, on je u ime produkcije zove i predlaže joj da sačeka još malo da se "zakuva". Lunu zovu da plati polovinu spota sa Savom i kako je ona bez para, obraća se Gavriću za pomoć i on joj sređuje ulazak u Z3 za 30.000, ali mora da ostane do kraja... Ostalo svi već znate.... - završava objavu na zvaničnom profilu Zadruge na Fejsbuk društvenoj mreži.

Foto: facebook.com/Zadruga - Pink.rs
Istina o dogovoru Marka i Lune

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Stanko

10.03.2020 17:52

Luna i Marko manipulišu nacijom. Manipulatori.

Odgovori 34 0
Dejan

10.03.2020 18:17

Zakuvavanje nije moglo bez Mirka Gavrića. Muljatori.

Odgovori 32 0
Deran

10.03.2020 19:17

@Dejan - Ovaj Mirko Gavrić radi protiv Pinka a u korist Djogaja.

Odgovori 20 0
Šofer

10.03.2020 19:48

Za koga Mirko Gavrić radi? Za Pink ili za Đogaje?

Odgovori 20 0