(SKANDALOZAN VIDEO) Kristijan Golubović napustio zatvor? Uhvaćen sa Stanijom, grle se i ljube!

Autor:

Zadruga

10.03.2020

21:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović i Stanija Dobrojević imali su poseban odnos u rijalitiju "Farma". Veliki broj nacije ih je podržavao i divio im se, a bilo je i onih koju su smatrali da je popularna starleta osvojila tron upravo zahvaljujući žestokom momku.

RepublikaFoto: instagram.com/kristijan.krile_official/e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Kristijan Golubović i Stanija Dobrojević

Budne kamere rijalitija beležile su svaki njihov potez, te smo svi imali prilike da vidimo neprestano grljenje i ljubljenje, Stanija i Kristijan su bukvalno bili nerazdvojni. Ipak, starleta se nakon svega uvek ograđivala da je za nju sve to bio isključivo prijateljski odnos, iako je mnogima izgledalo potpuno drugačije.

Naime, mnoge stvari koje se dese u rijalitiju, vremenom se zaborave, a kako bismo prisetili Stanijinog i Kristijanovog druženja, pronašli smo snimke iz rijalitija "Farma", na kojima su oni vrlo prisni.

Po završetku "Farme", njihov odnos krenuo je nizbrdo i počeli su da se dešavaju problemi. Kristijan je deo Stanijine nagrade hteo za sebe, te mu je starleta na kraju dogovorenu sumu i isplatila.

Golubović se nakon učešća vratio u zatvor da odsluži kaznu, a popularna starleta otišla put Amerike.

Staniju smo posle toliko godina ponovo imali prilike da vidimo u "Zadruzi 2", gde je bila u vezi sa Vladimirom Tomovićem, koja se neslavno završila. Tim povodom gledaoci su imali prilike da čuju i Kristijana Golubovića, koji se tada oglasio, a šta je sve rekao možete pogledati u videu ispod:

Popularna starleta je sada u vezi sa Markom Markovićem kojeg je upoznala takođe u "Zadruzi".

RepublikaFoto: e-stock/M. ČUBRILOVIĆ
Stanija i Marko

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading