Produkcija ih pokriva? Maja i Janjuš imaju se*sualne odnose u "Zadruzi", sve isplivalo!

Autor: Svet

Zadruga

13.03.2020

09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon žurke koja je usledila prošlog utorka, Marko Janjušević ja malo više popio, a onda se opustio sa Majom Marinković, koja mu je od samog početka "Zadruge" simpatična.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official/R-Music Stars Production
Janjuš i Maja

- Janjuš obožava crnke, a Maja mu je uvek tu negde na dohvat ruke. Vidi se koliko joj se Janjuš sviđa, ali se folira da ga gleda samo drugarski. Za ovih šest meseci Janjuš se zaista trudio da ostanu prijatelji iako mu se Maja stalno nabacuje. Sputavalo ga je to što napolju ima ženu i dete.

- Međutim, sada je alkohol učinio svoje. Nakon nekoliko popijenih pića na žurki u kazinu, Janjuš je prišao Maji i pitao je da li može da dođe do kupatila da joj nešto kaže. Naravno, ona je odmah potrčala da se što pre osame. Potom su se zaključali, prekrili sve kamere garderobom i imali seks. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja Marinković

- Nije njemu ovo prvi, a nije ni poslednbji put da ima seks u "Zadruzi", a da se posle pravi lud i govori da ništa od toga nije tačno. Uostalom, vidi se kako se njih dvoje gledaju. Maja se danima žali da joj kasni ciklus i govori da bi volela da dobije test za trudnoću. Taj seks nije prikazan na televiziji, njih dvoje to znaju, pa su nastavili da se druže kao da se u kupatilu ništa nije desilo. Ipak, mnogi ukućani su primetili njihovu prisnost, čak i komentarišu kako su lep par i kako bi trebalo da priznaju da među njima nešto postoji. Ima vremena, nije im ovo poslednji put, biće toga još. Maja je sklona seksu u rijalitiju, a ni Janjuš nije ništa bolji - kaže izvor iz produkcije.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko Janjušević Janjuš

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milan Milos

12.04.2020 11:22

i vas Marko Đedovic je u elitnom gej katalogu pa nikome nista