SPECIJALNO SAOPŠTENJE POVODOM KORONAVIRUSA! Oglasila se produkcija "Zadruge": Evo šta će se desiti sa rijalitijem!

Autor: Pink.rs

Zadruga

13.03.2020

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Juče je proglašena pandemija koronavirusa, koji je nedavno stigao i u Srbiju, a produkcija rijalitija "Zadruga" oglasila se ovim povodom, i u svom saopštenju objasinla da radnici televizije "Pink" preduzimaju mere opreza, kao i da su svi učesnici rijalitija za sada zdravi.

Foto: Promo foto

- Zaposleni na Pinku preventivno deluju i postupaju u skladu sa svim preporukama koje su donete na republičkom nivou - navodi se u saopštenju

Usled pandemije koja je proglašena zbog koronavirusa širom planete, produkcija najgledanijeg rijalitija "Zadruga" preduzela je sve mere kako bi stanare Bele kuće zaštitila i sačuvala bezbednim.

- Za Zadrugare se na neki način može reći da su već u karantinu. Samim tim ne čudi da se publika koja prati naš rijaliti program šali da su učesnici trenutno jedni od sigurnijih u zemlji. Mere predostrožnosti su uvedene i pre prvog registrovanog slučaja korone u Srbiji, a poštuju se sve preporuke koje su donete na republičkom nivou. Svi novi učesnici prolaze testove, a radnici koji imaju dodira sa zadrugarima se svakodnevno, i to nekoliko puta dnevno, pregledaju i proverava im se telesna temperatura. Pre svakog ulaska u kopleks sredstvom za dezinfekciju prskaju im se ruke, odeća i obuća. Svako ko ulazi u "PFI kompleks", u sklopu kojeg se nalazi i Zadruga, prolazi istu proceduru - biva detaljno isprskan i proverava mu se telesna temperatura. Kao jedan od vidova preventive, otkazana je publika u svim emisijama koje se snimaju u našim kompleksima, kako bi se šansa da se neko zarazi svela na minimum. Zato neskromno možemo da kažemo da oni trenutno jesu na sigurnom i trudićemo se da tako i ostane - stoji u zvaničnom saopštenju produkcije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dragana

13.03.2020 19:37

A to sto oni zive u prljavstini i štroci? Higijena im je na “ zavidnom nivou”!!!